Xoca i queda inconscient al carrer Còrdova

La Policia Municipal actua en un accident de trànsit en el que un conductor va quedar inconscient

Efectius de Bombers el van haver d’excarcerar de l’interior del vehicle

Cap a les 23.45 h d’ahir, el servei del 112 va informar a la Policia Municipal que un conductor havia col·lidit tot sol contra el remolc d’un camió estacionat al carrer de Còrdova, a l’alçada del carrer d’Almeria. Dues unitats policials van acudir al lloc i van demanar urgentment la presència d’una ambulància i de Bombers perquè el conductor es trobava atrapat a l’interior del vehicle inconscient. Un efectiu de Bombers el va extreure, moment en el que el conductor va recobrar la consciència.

El metge del servei del SEM va informar als agents que s’havia d’evacuar amb immediatesa a l’Hospital del Clínic de Barcelona. El vehicle va ser retirat de la via per una grua particular, que el va traslladar a la seva base.

D’altra banda, dues patrulles de la Policia Municipal van actuar en un altre accident de trànsit que va tenir lloc, cap a les 22 h d’ahir, al carrer de Xúquer. Sembla que l’accident es va produir quan un conductor va xocar contra un vehicle estacionat en aquest carrer. Els agents van detectar que el conductor, que no va resultar ferit, podia estar ebri. El van traslladar a la seu policial on va ser sotmès a les proves d’alcoholèmia, en les que va donar resultats de 1,23 mg/l i 1,22 mg/l. Va ser informat que s’intruirien diligències penals perquè, a més de ser responsable de l’accident, havia comès un delicte contra la seguretat del trànsit.

Cap a les 4.15 h d’aquesta matinada, una unitat de la Policia Municipal ha actuat contra una conductora que ha comès una infracció de trànsit al passeig del Vint-i-dos de Juliol, a l’alçada del carrer del Torrent d’en Pere Parres. Els agents han comprovar que desprenia una forta pudor d’alcohol i l’han traslladat a les dependències policials, on ha estat sotmès a les proves d’impregnació alcohòlica, en les que ha donat taxes d’alcohol de 0,81 mg/l i 0,80 mg/l, raó per la que se li han instruït diligències penals. El vehicle ha quedat immobilitzat al Dipòsit Municipal.

 

Diligències penals contra un conductor amb el permís de circulació inhabilitat

A les 20.30 h d’ahir, uns agents de la Policia Municipal van aturar un vehicle que circulava pel carrer de la Mare de Déu del Socors, a l’alçada del carrer de Santa Llúcia. En gestionar la identificació del conductor, els agents van comprovar que tenia una inhabilitació per conduir, emesa per un jutjat penal de Barcelona per la pèrdua total de punts. Un conductor habilitat es va fer càrrec del vehicle i el conductor infractor va ser informat que s’instruirien diligències penals.

Accident de circulació amb un ciclista implicat

A les 15.25 h d’ahir, va tenir lloc un accident de trànsit a la cruïlla del sentit ascendent de la rambla d’Ègara amb el carrer de Vallhonrat. Sembla que un turisme que circulava per la primera via va fer un gir a la dreta per seguir el trajecte en direcció al carrer de Vallhonrat i va impactar un ciclista que traspassava la via a través del pas de vianants. El ciclista va caure a terra i va quedar ferit, i una ambulància el va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Suport als Bombers, que van haver d’accedir a un domicili d’on sortia fum

A les 13.30 h d’ahir, un particular va contactar amb la Policia Municipal per comunicar que sortia molt de fum d’una finestra d’un domicili del carrer d’Antoni Bros, a l’alçada del carrer d’Alexandre de Riquer. Dues patrulles van acudir a la zona, on ja hi havia tres camions cisterna dels Bombers, que van haver d’accedir a l’interior de l’habitatge afectat a través del pati d’una casa contigua, ja que no hi havia ningú a l’interior. Els Bombers van extingir el foc, originat a la campana d’extracció de fums, possiblement a causa d’una avaria o un curtcircuit, i van ventilar l’habitatge. Els agents policials van donar suport a les tasques dels Bombers, que va durar aproximadament mitja hora, tallant el trànsit del carrer. Malgrat la presència d’una ambulància, no va ser necessària la seva intervenció.

Author: Catalunya Directe

Xarxa de diaris digitals en premsa lliure oberta i gratuïta de Catalunya i En Català

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada