Xoca contra un senyal i marxa del lloc a gran velocitat

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Xoca contra un senyal de trànsit i marxa del lloc a gran velocitat, sense llums i dues rodes rebentades que més tard va ser aturat pels agents

Un vehicle xoca contra un senyal i marxar del lloc dels fets amb el cotxe accidentat. A les 2 h de la matinada de dissabte, una patrulla de la Policia Municipal va localitzar un turisme que circulava a gran velocitat, sense llums i amb dues rodes rebentades per l’avinguda del Vallès, en direcció a la B-40. En el mateix moment, la central de comunicacions va rebre una comunicació de l’empresa Eco-Equip per informar que un vehicle de les mateixes característiques havia xocat amb un senyal de trànsit a l’avinguda del Vallès, uns metres abans d’arribar a la rotonda de l’Avinguda de Béjar i el carrer de la Castellassa.

Els agents van aturar el turisme, que presentava danys en la part davantera a causa de xoc. El conductor, amb evidents signes de trobar-se sota l’influencia de l’alcohol, va donar positiu en les proves realitzades, amb un resultat de 0,60 mg/l. Se li van obrir diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit.

Conductora aturada per conducció erràtica

Al voltant de les 4.45 h de la matinada de diumenge, una patrulla va observar com un turisme circulava de forma erràtica pel carrer del Doctor Cistaré, a l’alçada del carrer del Maestrat. En aturar-lo, van veure com la conductora presentava signes evidents de trobar-se sota els efectes de l’alcohol. Sotmesa a les proves pertinents, va donar un resultat positiu de 0,70 mg/l. en les proves realitzades. La Policia Municipal instruirà diligencies judicials per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari