Urgències a Mútua de Terrassa

Urgències a Mútua de Terrassa

‘Si es troba malament piqui a la porta nº2’

El divendres passat em va portar una ambulància a l’Hospital Mútua de Terrassa, després de patir un desmai, mentre practicava esport.

El 061 va enviar una ambulància amb un infermer i un tècnic, que van realitzar in situ totes les comprovacions que marca el protocol d’assistència a un adult de 52 anys que pateix un síncope, mentre practicava esport.

En arribar al centre hospitalari, haurien d’haver-me fet unes proves, obligatòries, per descartar altres patologies: mirar la pressió, un electro, una analítica, etc. En canvi en arribar cap metge o infermera va preocupar-se per fer o encarregar les proves necessàries per descartar un problema cardíac. Em van enviar a la sala d’espera d’urgències de la Mútua, això si, la infermera em va dir:

‘Si es troba malament, piqui a la porta núm. 2’ Jo anava sol. Després de 45 minuts, una doctora em va auscultar amb un fonendo i em va enviar a casa.

Un pacient entra amb ambulància, no li fan cap prova i l’envien a casa? Per sort a la Clínica Teknon de Barcelona em van tractar com cal, fent totes les proves que m’havien d’haver fet a la Mútua. Un trasllat a la Mútua amb ambulància, per res, i posterior viatge a Barcelona per atendrem com marca el protocol.

Un Hospital amb la història de la Mútua de Terrassa, no mereix un servei d’urgències com el que tenen ara mateix.

Author: Albert Navarro

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada