Urgències a Mútua de Terrassa

Urgències a Mútua de Terrassa

‘Si es troba malament piqui a la porta nº2’

El divendres passat em va portar una ambulància a l’Hospital Mútua de Terrassa, després de patir un desmai, mentre practicava esport.

El 061 va enviar una ambulància amb un infermer i un tècnic, que van realitzar in situ totes les comprovacions que marca el protocol d’assistència a un adult de 52 anys que pateix un síncope, mentre practicava esport.

En arribar al centre hospitalari, haurien d’haver-me fet unes proves, obligatòries, per descartar altres patologies: mirar la pressió, un electro, una analítica, etc. En canvi en arribar cap metge o infermera va preocupar-se per fer o encarregar les proves necessàries per descartar un problema cardíac. Em van enviar a la sala d’espera d’urgències de la Mútua, això si, la infermera em va dir:

‘Si es troba malament, piqui a la porta núm. 2’ Jo anava sol. Després de 45 minuts, una doctora em va auscultar amb un fonendo i em va enviar a casa.

Un pacient entra amb ambulància, no li fan cap prova i l’envien a casa? Per sort a la Clínica Teknon de Barcelona em van tractar com cal, fent totes les proves que m’havien d’haver fet a la Mútua. Un trasllat a la Mútua amb ambulància, per res, i posterior viatge a Barcelona per atendrem com marca el protocol.

Un Hospital amb la història de la Mútua de Terrassa, no mereix un servei d’urgències com el que tenen ara mateix.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Author: Albert Navarro

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.