Tres títols al Campionat de Catalunya de patinatge artístic

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Tres títols per al CN Terrassa en el Campionat de Catalunya de patinatge artístic en la modalitat de figures obligatòries

El CN Terrassa va assolir tres títols en el Campionat de Catalunya de patinatge artístic en la modalitat de figures obligatòries que va celebrar-se el cap de setmana passat a Mollet del Vallès. La competició va aplegar totes les categories, des d’aleví fins a sènior.

El club va doblar victòria en categoria júnior. Laia Bou va imposar-se en l’apartat femení amb un total de 287,60 punts, per davant de Paula Marco (CPA Mollet), segona amb 281,40, i de Carla Martí (CPA Palafrugell), tercera amb 265,20. La seva companya Marina Peñafiel va finalitzar en desè lloc amb 252,80 punts. Al seu torn, en el capítol masculí, Hakim Torres va proclamar-se campió amb 238,60 punts.

El tercer triomf de la delegació local va arribar en categoria infantil de la mà d’Aleix Bou. El patinador egarenc va encapçalar la classificació final amb 242,40 punts, tot superant Miquel Cases (Club CET10), que en va sumar 227,60. El club va comptar amb una cinquena representant en la màxima cita del patinatge català, Paula Álvarez, que va ocupar la 19a plaça en categoria cadet.

Cal destacar que Laia i Aleix Bou han assolit les puntuacions mínimes requerides per la Federació Espanyola de Patinatge per participar en el Campionat d’Espanya que tindrà lloc a Mollet del Vallès el 8 i 9 d’abril.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari