Tres incendis a Terrassa sense víctimes

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Incendis en un quadre elèctric de l’Hospital de Terrassa, en una xemeneia d’un bar i en un pati que s’extingueixen sense víctimes

La Policia Municipal de Terrassa va intervenir ahir en dos petits incendis, un a l’Hospital de Terrassa i un altre en un bar al barri de La Maurina, que no van provocar víctimes i que en ambdós casos van ser extinguits abans de l’arribada dels bombers. Aquesta matinada s’ha produit un tercer sinistre, també sense víctimes, en un bloc de pisos del carrer de Colom.

El primer sinistre va tenir lloc a primera hora de la tarda a l’interior d’un bar ubicat al carrer de Felip II, a La Maurina. El 112 va informar la Policia Municipal que hi sortien flames minuts abans de les 14 h. Una vegada al lloc, els efectius de la Policia Municipal i de Bombers van comprovar que els responsables del local ja havien apagat el foc. La inspecció de l’equip de bombers va determinar que el foc s’havia produït a la xemeneia, possiblement, perquè podria tenir alguna esquerda. A banda dels danys materials, el foc no va tenir conseqüències per a cap persona.

Dos dels tres focs es van poder extingir abans que arribessin els bombers

El segon incendi va afectar un quadre elèctric a l’Hospital de Terrassa. A les 20.35 h d’ahir, el servei 112 va alertar del foc i immediatament es van desplaçar al lloc diverses unitats de policia i de Bombers. En arribar a la setena planta de l’hospital, on es va produir el sinistre, els agents van comprovar que el personal del centre sanitari ja l’havia sufocat. Els bombers van examinar els elements cremats per a comprovar que ja no revestien cap perill. Els danys no van anar més enllà del mateix quadre elèctric i cap persona no va resultar afectada.

I aquesta matinada, cap a la 1.30 h, un ciutadà ha alertat la Policia Municipal que havia vist flames en un habitatge del carrer de Colom, prop de l’avinguda de Santa Eulàlia. Les unitats desplaçades de Policia Municipal i de Bombers van comprovar que el foc s’havia originat en l’interior d’una caseta de maons construïda al pati de l’immoble, on hi havia roba vella i molta brutícia. L’equip de Bombers va haver de tallar el cadenat que tancava la porta de la caseta per poder accedir a l’interior i hi va actuar durant mitja hora.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari