Tres conductors donen positiu en alcoholèmia

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Tres conductors sancionats per la via administrativa per donar positiu en les proves d’impregnació alcohòlica al cap de setmana

Fins a tres conductors han donat positiu en alcoholèmia aquest cap de setmana. A les 3.45 h de la matinada de dissabte, una unitat va aturar el conductor d’un turisme que circulava sense llums pel carrer d’Almeria, a l’alçada del carrer de Josep Tapiolas. Els agents van observar com el conductor presentava mostres d’haver consumit alcohol, per la qual cosa se’l va instar a sotmetre’s a les proves de detecció d’alcohol. Després de donar una taxa d’alcoholèmia de 0,56 mg/l, l’infractor va ser traslladat a la seu policial, on va donar resultats de 0,51 mg/l i 0,47 mg/l en l’etilòmetre de precisió. El conductor va ser sancionat administrativament i el vehicle va quedar immobilitzat en el dipòsit municipal.

Una mica més tard, a les 7 h, un patrulla va aturar un altre conductor que realitzava una conducció incorrecta a la carretera de Rellinars, a l’alçada del carrer de l’Escultor Blay. Després de comprovar que presentava símptomes evidents d’haver consumit alcohol, els agents van traslladar al conductor a les dependències policials, on va donar resultats de 0,57 mg/l i 0,54 mg/l en les proves d’alcoholèmia realitzades en l’etilòmetre de precisió. La unitat, a més de sancionar-lo, va immobilitzar el seu vehicle.

A les 7.15 h d’ahir diumenge, una unitat va localitzar un altre conductor que va donar positiu en les proves d’alcoholèmia. El conductor va cometre diverses infraccions de trànsit quan circulava per l’avinguda de Jaume I, a l’alçada del carrer Ample. L’infractor va donar taxes positives de 0,43 mg/l en l’etilòmetre estimatiu, i 0,39 mg/ i 0,35, respectivament, en el de precisió. El vehicle va quedar immobilitzar al dipòsit municipal.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari