Terrassa, subseu olímpica: perquè i com

El Rotary Club de Terrassa organitza un nou Fòrum Obert a Terrassa sota el títol de “Terrassa, subseu olímpica: perquè i com”

Aquest any es commemora el 25è aniversari de Terrassa com a subseu olímpica i per això ens hem volgut sumar al seguit d’actes que es faran a la nostra ciutat i hem organitzat aquest acte dins del format del Fòrum Obert que cada any organitza el Rotary Club de Terrassa.

L’objectiu d’aquest Fòrum és el de revisar, explicar i comentar amb els protagonistes que hem convidat el següent: Perquè Terrassa és la capital espanyola del hockey? Orígens. Perquè va ser subseu olímpica el 92? Procés de decisió, posicionament alcalde Maragall, oposició a que ho fos, decisió final. Què havia de fer la ciutat per acollir la competició de hockey? Noves infraestructures esportives, remodelació de les existents, arranjaments urbanístics. Inversions i finançament. Com van viure la celebració del jocs les autoritats, els esportistes i la ciutadania?

Donat que quatre dels sis esportistes convidats han participat en tres JJOO els podrem preguntar sobre: Comparació dels JJOO del 92 amb altres (Los Angeles 84, Seul 88, Atlanta 96 i Sydney 00) pel que fa a organització i vivències.

Assitents

Presentador: Lluís Cervelló, periodista, redactor i presentador de TV3. Convidats:

  •   Manuel Royes, Alcalde de Terrassa el 1992
  •   Josep Casajuana, Regidor d’Esports de Terrassa el 1992
  •   Responsables de l’organització de la subseu olímpica el 1992
  •   Núria Olivé (medalla d’or 92)
  •   Anna Maiques (medalla d’or 92)
  •   Nani Escudé (84-88-92)
  •   Quim Malgosa (88-92-96)
  •   Jan Dinarès (92-96-00)
  •   Ramon Jufresa (92-96-00)

El Rotary Club de Terrassa vol indicar que el Fòrum és obert a tothom i que qui desitgi assistir-hi ha d’enviar un mail a rotaryterrassa@gmail.com indicant les seves dades i el nombre d’assistents o mitjançant un formulari que es troba a la web de l’entitat.

El preu del sopar que es farà previ al Fòrum és de 30 € i l’acte tindrà lloc en les instal·lacions del Rotary Club al Hostal del Fum, a partir de les 21:00 hores del dia 4 d’abril del 2017.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Author: Catalunya Directe

Xarxa de diaris digitals en premsa lliure oberta i gratuïta de Catalunya i En Català

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.