Els Terrassa Reds es consoliden a la part alta

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

El sènior masculí i el sènior femení guanyen a Pagesos i Pioners respectivament i es consoliden a la part alta de la taula

El cap de setmana va començar amb el partit Pagesos de BarcelonaReds de la Lliga Catalana Masculina que es va jugar a Barcelona. Aquest va ser un partit plàcid pels jugadors de l’entrenador Jordi Ventura. El marcador final de 0-41 reflexa la gran superioritat que van mostrar els terrassencs. Al final de la primera part el resultat ja era 0-21 gracies a la bona direcció del Quarterback Cesc Garcia. Els anotadors dels Reds van ser l’Albert Martínez, el Jordi Rigau i el nord-americà Brandon Childs.

A la segona part els Pagesos van sortir amb ganes d’inaugurar el marcador i encara que es van apropar a la zona d’anotació finalment van ser ben parats per la defensa dels Reds. El segon Quarterback de l’equip, Oriol Aguilar, va mostrar-se molt còmode al camp i connectava amb els seus receptors apropant a l’atac a la zona d’anotació barcelonesa. Francesc Garcia, Victor Ortiz i l’Enric Torres van marcar els touchdowns que deixaven el marcador en el definitiu 0-41. A l’espera del partit ajornat per aquesta setmana entre Bocs i Falcons Senglars, els Reds son líders de la classificació en solitari.

L’equip femení va jugar diumenge contra les Pioners de L’Hospitalet la cinquena jornada de la Lliga Espanyola. Va ser un partit molt dur on tots dos equips es jugaven finalitzar la primera volta del campionat en una bona posició per afrontar la segona volta amb les màximes possibilitats d’arribar a la final. Les riberenques es posaven davant en el marcador per 6-0. En un final agònic Natalia Sánchez va empatar el partit i la Quarterback Rocio Martínez feia el punt extra deixan’t el marcador en el definitiu 6 a 8 per les terrassenques. Amb aquest resultats les Reds es consoliden en la segona posició de la classificació.

Clínic a Badalona a la jornada de descans

Aquesta setmana és de descans per totes les seccions. Dissabte i diumenge hi haurà un clínic a Badalona amb jugadors i entrenadors nord-americans i una quarantena de jugadors dels Reds es desplaçaran allà per gaudir d’aquest esdeveniment.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari