El 80% de Terrassa Plaça preparat per obrir a l’octubre

Citygrove entrega els espais als futurs operadors de Terrassa Plaça

Es preveu que el centre obrirà les portes a l’octubre, tal i com ha explicat aquest matí el grup promotor Citygrove durant una visita d’obres

Just un any després de l’inici d’obres, Citygrove, el grup promotor del centre comercial Terrassa Plaça, ha començat a entregar els espais comercials als seus respectius operadors, que a partir d’ara i fins a la inauguració s’encarreguen d’adequar els interiors de cada una de les botigues. Aquest traspàs s’acabarà de fer la propera setmana. Paral·lelament, i ja completada tota l’estructura i façana de l’edifici, Citygrove continua treballant en l’adaptació dels espais comuns i els exteriors.

En una visita d’obres, el director de desenvolupament del grup promotor Citygrove a Espanya, Manuel Gonzalo de Ligne, ha destacat que “s’ha comercialitzat el 80% de l’espai i en les properes dues setmanes es tancaran dos acords més”. Les firmes que s’instal·laran al centre comercial seran la de material esportiu Sprinter, el gimnàs AltaFit, la botiga de productes per a mascotes Kiwoco, Mercadona, BricomartMaxcolchon, Tagliatella i la també italiana Globo Moda, que obrirà així la seva primera botiga a Catalunya, amb un total de 2.700 metres quadrats.

La construcció del parc comercial permetrà millorar la comunicació a la zona, ja que l’habilitació d’un pas peatonal al carrer Cantàbria salvarà el desnivell que hi ha entre els dos extrems de l’espai. Així mateix, la inclusió d’una zona de restauració amb terrasses també servirà per dinamitzar aquest extrem, on hi ha un parc infantil. En aquesta zona està previst que se sumin properament dos operadors de restauració més.

La visita d’obres ha comptat també amb la presència de Constantino Mouteira, representant de la constructora Vopi4, i Xavier Saumoy, project manager de Gleeds Iberica, empreses que s’encarreguen de projectar i executar l’obra.

Per facilitar la mobilitat a la zona, l’empresa i l’Ajuntament han acordat la participació de la companyia en el finançament del transport públic durant els propers 10 anys, amb un augment de freqüència i parada davant Terrassa Plaça dels autobusos que surten de l’estació de Renfe Terrassa Est. Terrassa Plaça comptarà amb més d’un miler de places d’aparcament per a cotxes, que inclourà endolls per a vehicles elèctrics, i 70 per a bicicletes.

Amb una inversió de prop de 30 milions d’euros, les obres del parc comercial es van iniciar a finals de juliol de 2016. Terrassa Plaça, que vol servir d’element dinamitzador especialment a la seva àrea més pròxima, entre els barris de Montserrat, Torre-sana, Vilardell i Ca n’Anglada, urbanitzarà uns 30.000 metres quadrats i donarà feina directa a unes 450 persones i  més d’un miler de forma indirecta.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Author: Catalunya Directe

Xarxa de diaris digitals en premsa lliure oberta i gratuïta de Catalunya i En Català

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.