Terrassa Notícies diari digital líder a la ciutat

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Terrassa Notícies líder en audiència digital a la ciutat segons l’auditoria externa OJD

Líders gràcies a vosaltres

Terrassa Notícies és líder en audiència digital a la ciutat tal i com ho demostra l’auditoria externa que el diari realitza a traves de l’empresa de mitjans online OJD, en la que Terrassa Notícies és consolida durant 2015 com a primer diari digital de la ciutat, respecte a la resta d’auditats.

terrassa-noticies-2015-evolucio-audiencia
Creixement del diari digital Terrassa Notícies durant l’any 2015

El darrer mes de Juny, Terrassa Notícies aconseguia els millors resultats de la seva història. 20.539 lectors, usuaris únics, 31.38. visites i 45.213 pàgines visitades, amb la consolidació durant els darrers mesos fins a la darrera auditoria al Novembre, 19.599 usuaris únics, 37.167 visites, i 51.773 planes.

Aquí podeu consultar l’informe anual complet.

Aquestes dades confirmen la bona tendència d’audiència que estem tenint durant els darrers mesos i que esperem mantenir i superar durant l’any vinent per poder seguir portant a la ciutadania tota l’actualitat de Terrassa i dels seus voltants.

Evolució de l'audiència del diari durant aquest any
Evolució del diari digital Terrassa Notícies durant l’any 2015 segons auditoria OJD

Però, tot això no ho hem aconseguit sols. Vosaltres, els nostres lectors heu esdevingut i esdeveniu un factor clau en aquest fet. Sense vosaltres no hauríem arribat fins aquí. Des de l’equip de Terrassa Notícies i Grup  Camí, volem agraïr-vos que dia rere dia depositeu tota la vostra confiança en nosaltres per poder estar informats de l’actualitat de la ciutat des de primera hora del matí fins a la nit.

Som un equip jove, amb ambició i ganes per portar endavant aquest projecte. Esperem doncs, que ens seguiu acompanyant cada dia. Sense un lector que llegeixi les notícies, no hi ha diari. Per això, moltes gràcies, de tot cor.

 

 

Author: Catalunya Directe

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari