Terrassa acollirà la V Jornada del Futbol Femení

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Terrassa serà una de les seus que acollirà la cinquena Jornada del Futbol Femení que tindrà lloc el proper 1 de maig al Municipal de Can Parellada

Terrassa ha estat designada com una de les seus que acollirà la cinquena Jornada de Futbol Femení aquest proper 1 de maig. L’acte tindrà lloc al camp Municipal de Can Parellada i es preveu que, en el total de les delegacions, acudeixin més de 3.000 jugadores entre 6 i 14 anys, que són els números de la quarta edició de la temporada passada.

Aquest 1 de maig arriba una nova Jornada de Futbol Femení organitzada per la Federació Catalana de Futbol, adreçada en exclusiva a les nenes entre 6 i 14 anys. Una trobada destinada a la tecnificació per aquelles jugadores que ja practiquen l’esport o, d’altra banda, d’iniciació per aquelles que volen començar a practicar futbol.
El passat dia 13 d’abril la FCF va obrir el període d’inscripcions a la seva web. A més, la propia web indica les activitats que es realitzaran i les diferents localitzacions de les 14 seus, on Terrassa serà una d’aquestes.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari