Temps per les categories inferiors del Terrassa Reds

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Aquest cap de setmana descansen els equips sèniors de l’entitat i prenen tot el protagonisme les categories inferiors com són Sub-11, Sub-15 i Junior

Aquest cap de setmana serà el torn per les categories inferiors del Terrassa Reds. Dissabte al mati, al camp de Futbol de Can Baoda, hi haurà una macro jornada flag on hi hauran partits de les categories Sub-11 i Sub-15 des de les 9 del matí i fins les 16:30 hores de la tarda. L’equip Sub-11 terrassenc es presenta amb tots els seus efectius i jugaran per mantenir el liderat de la seva competició contra Celtes del Vall de Tenes i contra Fènix de Granollers. L’equip Sub-15, actual campió de Copa Catalana, jugarà contra un dels altres favorits al títol, els Barberà Rookies Gold, i després contra els Imperials de Reus.

Diumenge serà el torn de la categoria junior. L’equip terrassenc es desplaçarà a Barcelona, mes concretament al camp de la Barceloneta, per jugar contra els Bufals de Barcelona. L’equip junior no es pot permetre un altre ensopegada si vol tenir possibilitats per jugar les semifinals de la lliga.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari