Stern Motor dona suport al 8è torneig de pàdel

Stern Motor segueix apostant per l’esport

El concessionari de Mercedes-Benz dona suport a la vuitena edició del Torneig Stern Motor de Pàdel, que s’emmarca dins del Mercedes Tenis&Pádel Tour

Stern Motor, del grup Movento, ha estat el patrocinador oficial de l’últim torneig de pàdel, que es va celebrar del 12 al 22 de juny al Club Atlètic Hokey de Terrassa. Amb les marques Mercedes-Benz i Smart, el grup d’automoció amb seu al Vallès, va estar present durant el transcurs del torneig, que va concloure amb les disputes finals, l’entrega de trofeus i un sorteig per a tots els participants.
Els campions en categoria A masculina van ser Gustavo Oliva i Alberto Pérez, que es van imposar en un partit vibrant contra Jesús Fernández i Jordi Bartres. Les campiones en categoria A femenina van ser Eli Andrade i Lidia Prieto, que van guanyar a les esportistes Carlota Sala i Meritxell Torrecilla.
Els clients de Mercedes-Benz millor classificats estan convidats a disputar la final nacional juntament amb un acompanyant de la seva elecció, del 8 a l’11 de setembre a Reserva del Higuerón (Màlaga). Stern Motor va clausurar aquesta edició amb un sorteig amb articles de Dunlop Sport i un exclusiu còctel.

Sobre Movento
Movento està present al Vallès Oriental i Occidental, Maresme, Barcelonès Nord, Bages i Osona amb les 14 marques que representa. És un dels grups d’automoció més destacats del seu entorn i cada any ven prop de 19.000 vehicles, tant nous com d’ocasió. Movento pertany a Moventia, un grup d’empreses expert en la mobilitat sostenible i compromès amb les persones, la societat, el medi ambient i la qualitat del seus serveis.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Author: Catalunya Directe

Xarxa de diaris digitals en premsa lliure oberta i gratuïta de Catalunya i En Català

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.