Farts dels sopars d’empresa avorrits?

Castel Party la proposta innovadora i màgica d’aquest Nadal per al teu sopar d’empresa

Els promotors d’aquesta festa han volgut oferir una proposta única, exclusiva i diferenciadora per als sopars d’empresa i grups d’aquest Nadal

Una producció del Grup KED única i exclusiva per a majors de 25 anys

Avui ens fem ressò d’aquesta festa única, selecta, màgica i exclusiva, que ha trencat la programació de tota la hostaleria aquest Nadal.

Oi que de vegades es fa com molt pesat anar al sopar d’empresa? A més de compartir tot l’any també hem de compartir el sopar d’empresa?

Aquesta vegada desitjaràs que el sopar d’empresa i la festa no s’acabi i es repeteixi de nou.

Castel Party a Can Buixeras Sant Lluís de Ristol és el lloc escollit

El Grup KED ha pensat com tu, cal fer quelcom especial i s’han posat fil a l’agulla, han organitzat la millor proposta per al vostre sopar.

Un marc incomparable i irrepetible per tancar l’any amb els companys de feina, la colla o els companys d’equipo, molt a prop, a Viladecavalls, a  Can Buixeras, Sant Lluís de Ristol on els promotors han preparat sopar d’empresa, i tot seguit festa fins que el cos aguanti, amb la millor selecció d’èxits de l’any.

Sopars d’empresa a Sant Lluís de Ristol Viladecavalls

El millor sopar d’empresa de la teva vida

Tant si paga l’empresa com si pagueu vosaltres, Castel Party es la millor oferta per reunir-se amb els companys i fer el sopar d’empresa i la festa tot seguit. Dos espais diferenciats amb dos ambients musicals, perquè balleu on més us agradi. Podeu sopar i desprès tenir festa, o sols anar a la festa més tard, però cal que reserveu amb antelació, la vostra entrada, ja que l’aforament es limitat, i queden poques entrades.

La festa que vulguis duplicada

Román ArmengolDavid Il Poisson seran els encarregats de punxar la millor selecció de música, els èxits de tota la vida en una sala i el house més vibrant en un altra. Podràs ballar allà on vulguis, amb els companys de la feina, o amb altres que coneguis al sopar.

Un luxe de celebració que no te preu.

Truca ara mateix i reserva la teva entrada sopar amb festa, o sols festa:

Kike Fiestas: +34 678 65 58 86
Esterminio:   +34 609 36 14 15

 

Author: Esterminio Ester llena

Deixa un comentari