Sis victòries i bitllet per la fase final al frontennis

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

El CN Terrassa obté sis victòries en la 7a jornada del Campionat de Catalunya de Frontennis per Parelles i la classificació de quatre parelles per la fase final

El Club Natació Terrassa va assolir sis victòries en la setena jornada del Campionat de Catalunya de Frontennis per Parelles que va celebrar-se el cap de setmana passat. A falta de tres jornades per acabar la fase de grups, quatre parelles del club ja estan classificades per a la fase final en acumular un ple de triomfs fins ara. Es tracta de Javi Martínez i Xavi Dalmases en Divisió d’Honor; d’Àlex Navarro i Ferran Cantariño i Dani Freijo i Rafa Cumplido en Primera Categoria; i de Joan Grau i Adrià Solano en Segona Categoria.

En Divisió d’Honor, la parella B, integrada per Javi Martínez i Xavi Dalmases, va superar el CT Reus Monterols per 1 a 2. Al seu torn, la parella A, amb Dani López i Pol Dalmases, va caure contra el Sant Fost B per 2 a 0.

En Primera Categoria, Xavi Amatller i Albert Domínguez van superar una altra parella local, integrada per Javi Vicente i Miguel, per 2 sets a 0, mateix èxit que van aconseguir Àlex Navarro i Ferran Cantariño contra el Pelotari Santa Coloma (1-2) i Dani Freijo i Rafa Cumplido contra el Frontó Berga A (1-2).

Igualment, en Segona Categoria, Adrià Solano i Joan Grau van desfer-se d’una altra parella local, integrada per Albert Vaghi i Biel Vaghi, per 2 sets a 0. En un altre enfrontament entre parelles del club, Iñaki Vallejo i Albert Igual van derrotar Miguel Mezcua i Toni per 2 a 1. Menys sort van tenir Pablo Alonso i Miguel Enrique, que van perdre contra el Pelotari Santa Coloma B per 2 a 1. Finalment, en Tercera Categoria, Nelson Cuscó i Carlos Cejas no van poder contra l’AF Roquetes (0-2).

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari