Accident comerç cotxe

Sis accidents de trànsit durant la tarda de dijous

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Intervenció policial en sis accidents de trànsit durant la tarda de dijous que es van produïr amb alguns ferits traslladats a l’Hospital

Fins a sis accidents al llarg de la tarda del dijous, entre les 14 i les 18 h, va haver d’intervenir la Policia Municipal amb ferits. El primer va tenir lloc sobre les 14.30 h. Va ser una col·lisió entre una motocicleta i una bicicleta al passeig del Vint-i-dos de Juliol, amb el carrer de Salmerón. Els dos implicats van resultar ferits i van ser assistits a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Sobre les 15 h, hi va haver un atropellament al carrer de Manresa, a l’alçada del carrer de Mossèn Tatcher. El vianant ferit va ser traslladat per una ambulància al servei d’urgències de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

A les 16.30 h, al carrer de Tren de Baix, a l’alçada del carrer de Galícia, un motorista va perdre el control del seu vehicle i va xocar contra la tanca de protecció. El motorista va ser traslladat per una ambulància al servei d’urgències de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Ferits traslladats a l’hospital

Més tard, a les 16.45 h, al carrer de Severo Ochoa amb el carrer de Pare Llaurador, hi va haver una col·lisió entre un turisme i una bicicleta. Es va requerir l’activació del SEM (Servei d’Emergències Mèdiques) que, desprès de fer la primera assistència al lloc, va traslladar al ciclista al servei d’urgències de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

A les 17.15 h, al carrer de Galvani, amb el carrer de Blasco de Garay, van col·lidir un turisme i una motocicleta després que un dels implicats no va respectar el senyal de cediu el pas del carrer de Galvani. El motorista va ser traslladat per una ambulància al servei d’urgències de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

L’últim dels accidents de la tarda va tenir lloc a les 18 h, a la cruïlla del carrer del Bisbe Castelltort amb el carrer de la Tet. En aquest cas van col·lidir dos turismes en no respectar un d’ells el senyal de cediu el pas que li afectava. Un dels conductors va resultat ferit i traslladat per una ambulància al servei d’urgències de l’Hospital de Terrassa.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari