Accident comerç cotxe

Sis accidents de trànsit més durant el cap de setmana

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Sis accidents de trànsit durant el passat cap de setmana on en tres hi ha hagut ferits i els altres tres van estar provocats per l’alcohol

Durant el cap de setmana s’han registrat un total de sis accidents de trànsit, tres amb ferits i els altres tres amb conductors afectats pel consum de begudes alcohòliques. Un s’ha esmentat abans, on un conductor va xocar contra un senyal i va marxar dels llocs dels fets amb el cotxe tocat.

El primer va tenir lloc al voltant de les 15 h de divendres, quan un motorista va resultar ferit lleu en xocar amb un turisme que sortida de l’estacionament i no es va adonar de la presencia de la motocicleta. Els fets van passar al carrer de la Mare de Déu dels Àngels, entre el carrer de Suris i el carrer de Sant Isidre. El motorista va ser traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Al voltant de les 22.30 h de divendres, a la cruïlla del carrer de Prat de la Riba amb Cartoixa de Vallparadís, un turisme va col·lidir amb una motocicleta, en no respectar un dels conductors la senyal de cediu el pas que li afectava. El motorista va ser traslladat per una ambulància al servei d’urgències de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, on va ser assistit de ferides lleus.

A les 15.30 h de dissabte es va produir un altre accident de trànsit a l’avinguda de Santa Eulàlia, entre l’avinguda de Les Glòries Catalanes i el carrer de Guadalhorce. Els fets van passar quan un turisme que circulava per la variant N-150, en sentit oest, quan intentava incorporar-se a l’avinguda de Santa Eulàlia es va sortir de la via i va acabar impactant amb el voral. El conductor, que va resultat il·lès, va donar un resultat positiu de 0,60 mg/l. en les proves d’alcoholèmia. Es van instruir diligències per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit.

Diumenge també hi va haver

Al voltant de la 1.45 h de la matinada de diumenge, un turisme que circulava pel carrer d’Arquímedes va xocar amb dues motocicletes correctament estacionades en aquesta via, entre els carrers de Blasco de Garay i de Columel·la. Una patrulla va localitzar el vehicle causant dels fets a l’alçada del carrer del Pare Llaurador i va comprovar que el seu conductor presentava signes evidents de trobar-se sota els efectes de l’alcohol. El conductor, que va resultat il·lès, es va negar a fer les proves d’alcoholèmia, sent detingut per aquest motiu. S’instruiran diligències judicials per un delicte contra la seguretat del trànsit i per negativa a fer-se les proves d’alcoholèmia.

Al voltant de les 8.15 h de diumenge, va tenir lloc una col·lisió entre un turisme i una motocicleta a la cruïlla de la Ronda de Ponent amb el carrer de Dom Bosco, quan un dels implicats no va respectar la fase roja del semàfor. A lloc hi van acudir diverses dotacions de la Policia Municipal i dues ambulàncies, una de les quals va traslladar el conductor de la motocicleta a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Els agents van tallar temporalment al trànsit la circulació de la ronda de Ponent, a l’alçada del carrer de Maria Auxiliadora.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari