El Rotary Terrassa rep la visita del seu governador

El governador de districte Albert Faus visita al Rotary Club de Terrassa

El president del Rotary Club de Terrassa, Josep Munné ha donat la benvinguda als convidats i ha realitzat un discurs destacant que “ avui l’esperit rotari ha d’estar més viu que mai, en especial davant de les situacions que ens toca de viure en el nostre entorn i en la resta del món amb la conculcació dels drets humans que veiem que es produeixen de forma continuada” i recorda que “el 2018 celebrarem el nostre 25è aniversari” tot aprofitant per convidar al governador a que ens acompanyi en els actes que farem.

A continuació l’Albert Faus, com a governador del districte 2202 pren la paraula i explica que ell “es considera un rotari més i que per ell els dos pilars fonamentals per un club han de ser l’Amistat i la Solidaritat”.

En aquest sentit aprofita per comentar un projecte solidari en que demana la implicació dels clubs del districte. Es tracta de participar en el sorteig d’un llibre espectacular que consta de 21 làmines de Joan Miró com a homenatge a Gaudí. Amb aquesta iniciativa es vol aconseguir fons per recolzar els projectes solidaris més interessant que es plantegin dins del districte i que seran escollits per un Consell Consultiu especialment creat.

A continuació recorda que en la convenció de Sant Diego es va fer esment entre d’altres temes a una campanya que pretén la plantació d’un arbre per cada rotari al món .

El Sr. Faus aprofita la part final de la seva intervenció per explicar el seu projecte de menjadors solidaris vinculats als aliments sobrants que proporcionen certs hotels de Barcelona i que ja ha permès obrir varis menjadors solidaris a diversos punts de la ciutat.

Al finalitzar s’ha realitzat un intercanvi d’obsequis i s’ha imposat el pin amb el lema rotari d’aquest any “Enriqueix el món” al president actual, Josep Munné.  Per part nostre se li ha lliurat un llibre sobre La Riuada del 62 a Terrassa juntament amb un resum de tots els actes realitzats pel club en el darrer curs.

Author: Catalunya Directe

Xarxa de diaris digitals en premsa lliure oberta i gratuïta de Catalunya i En Català

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada