Restaurant MUN entrega 1.517€

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

El Restaurant MUN entrega 1.517€ a El Rebost

El Restaurant MUN, de l’Hotel Don Cándido ha fet lliurament 1.517 euros al projecte El Rebost fruït d’una iniciativa solidària realitzada al seu propi restaurant.

El restaurant MUN, ofereix tres plats solidaris a la seva carta: un entrant i dos segons, un de carn i l’altre de peix. Els clients estan informats que, en escollir aquest plat, un euro del que ells paguen, va directament a la Creu Roja a Terrassa per a destinar a El Rebost. Aquesta acció es complementa al Nadal donant una quantitat fixada per cada menú de festa servit.

A la imatge: Irene Ruiz Directora de l’Hotel Don Cándido, junt a Esther Lao, Patrono Executiu de la Fundació Manuel Lao, fent lliurament a Marià Gàllego president de la Creu Roja a Terrassa i Loli Bordes, Coordinadora de Creu Roja a Terrassa.

La inquietud dels propis empleats i la direcció de l’hotel van promoure aquesta iniciativa. “Coneixem el projecte de El Rebost i la gestió que fa a la nostra ciutat. No podíem quedar indiferents i vam buscar una forma senzilla i coherent de poder col·laborar amb ells”.

Segons paraules de Irene Ruiz, Directora de l’Hotel Don Cándido “junts podem millorar la situació dels nostres conciutadans. No podem permetre que a Terrassa tinguem més de 2.400 persones al mes que no tinguin coberta una necessitat tan bàsica com és l’alimentació. Estem convençuts que qui coneix d’a prop la tasca que porta a terme El Rebost no es queda indiferent i actua.”

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari