Renovació del Consell de Joves de Terrassa

Prop de 20 entitats han pogut participar en l’assemblea que ha servit per la renovació del Consell de Joves de Terrassa

El Consell de Joves de Terrassa es renova en una assemblea a la que van assistir prop de 20 entitats. El passat dimecres 22 de febrer va tenir lloc a Can Tusell l’assemblea general ordinària, on es va donar a conèixer i a aprovar el pla de treball del 2014- 2016 del Consell de Joves, i també per a conèixer el nou pla de treball que engloba la participació activa de les entitats.

Sobretot s’ha fet referència al Jove que es l’espai de trobada més important a l’inici de l’estiu i que forma part de la festa major de Terrassa.

La primera reunió de la comissió organitzativa del Jove 2017 serà el proper dimecres 15 de març a les 19:30h al casal de Can Tusell, on estan convidades totes les entitats juvenils de la ciutat disposades a posar una parada a la festa i preparar-la conjuntament amb el Consell.

De cara a tancar l’any anterior de la festa JOVE , el Consell ha volgut motivar a les entitats anunciant un sorteig on es poden presentar a participar les entitats que van posar parada al JOVE 2016 i del qual la que surti, a l’atzar, serà la guanyadora de 500 €. Aquest sorteig es portarà a terme el dia 15, a la primera reunió d’organització del JOVE 2017, de manera oberta a tothom.

També es va donar a escollir la nova junta dels pròxims 2 anys, que ha quedat representada amb més entitats i re-elegint a la Patricia Reche, representant de l’entitat Grup Colònies Ca n’Anglada, com a presidenta de l’ens.

Author: Redacció de Terrassa

Redacció Terrassa Notícies
redaccio@terrassanoticies.com

Deixa un comentari