Reecooperem Cuina per compartir s’incorpora a quatre escoles

Reecooperem Cuina per compartir s’incorpora a quatre escoles de Terrassa

Terrassa s’incorpora al projecte Recooperem, Cuina per compartir amb la participació de quatre escoles, que són l’Escola França, l’Escola Roser Capdevila, l’Escola Bisbat d’Ègara i l’Escola Enxaneta, i la fundació PRODIS.

Es tracta d’una iniciativa, impulsada pel Consell Comarcal i el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental, amb un doble objectiu: social i ambiental.

D’una banda, es vol treballar per l’aprofitament alimentari a les escoles i donar cobertura a les famílies amb situació de vulnerabilitat; i de l’altra, reduir els residus de fracció orgànica que es generen a les cuines de les escoles. Actualment, després de dos cursos en marxa, i amb la incorporació de Terrassa, hi participen un total de 24 escoles de 9 municipis de la comarca.

L’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, acompanyat pel president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, i del president del Consorci per a la Gestió de Residus, Ricard Torralba, ha presentat avui la implementació d’aquesta iniciativa a la ciutat. També hi han participat la directora de l’Escola França, Anna Maria Llobet, i el president de Creu Roja a Terrassa, Marià Gàllego, entitat que gestiona El Rebost.

L’acte ha tingut lloc a l’Escola França (carrer de Frederic Soler, 142), on també s’ha fet una visita al menjador i a la cuina.

Author: Catalunya Directe

Xarxa de diaris digitals en premsa lliure oberta i gratuïta de Catalunya i En Català

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada