Rebuig als missatges transfòbics d’Hazte Oír

Rebuig als missatges transfòbics per part de la regidora d’LGTBIQ que la plataforma Hazte Oír ha fet arribar a la comunitat educativa de Terrassa

La regidora d’LGTBIQ ha enviat un comunicat on rebutja els missatges transfòbics a tots els centres educatius desmuntant els arguments exposats per l’entitat Hazte Oír. La regidora de l’Ajuntament de Terrassa, Lluïsa Melgares, expressa el seu rebuig i condemna els missatges transfòbics i discriminatoris cap els infants transgènere i transsexuals expressats per la plataforma Hazte Oír.

L’organització ha fet arribar a la comunitat educativa de Terrassa un document amb el títol ‘Saps què li volen ensenyar als teus fills a l’escola?’, en el qual s’ataca durament l’educació en el respecte a la diversitat sexual i de gènere, a més de fer afirmacions falses sobre les lleis per a la igualtat LGTBI (Lesbianes, Gais, Trans, Bisexuals, Intersexuals), aprovades en diferents comunitats autònomes.

La regidora considera que el text difós pretén crear una alarma injustificada entre les famílies de l’alumnat i la comunitat educativa en general, injuriant amb arguments ideològics i discriminatoris la comunitat LGTBI, a la qual acusa de voler causar un greu perjudici als i les estudiants. La regidoria LGTBIQ ha comunicat el seu rebuig a aquesta campanya a tots els centres educatius de Terrassa, fent-los arribar un missatge que desmunta els arguments exposats per la plataforma. També s’ha facilitat un seguit de recursos educatius que poden ser útils per al treball a l’aula.

La regidora d’LGTBIQ, Lluïsa Melgares, ha expressat una “profunda preocupació i màxim rebuig a les afirmacions abocades per HazteOír en la seva propaganda, ja que són contràries als valors continguts en el nostre ordenament jurídic”. A més, destaca que “en una societat democràtica i plural el respecte a la diversitat és un pilar bàsic de la convivència, i l’educació és un instrument imprescindible per transmetre aquest valor”.

Author: Redacció de Terrassa

Redacció Terrassa Notícies
redaccio@terrassanoticies.com

Deixa un comentari