Raúl Torres té tres costelles trencades.

Raúl Torres té tres costelles trencades

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Raúl Torres, que va ser substituït per Pol Ballesteros al minut 10, davant el FC Vilafranca, va patir una forta topada amb el porter i té tres costelles trencades

Raúl Torres va marxar del partit davant el Vilafranca amb tres costelles trencades. En un primer moment no se li va veure cap fissura ni fractura, però Raúl Torres, que fruït de l’impacte també va patir una bossa d’aire a la pleura del pulmó que li impedia respirar correctament, va passar tota la tarda en observació a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès i es va sotmetre a un escàner. A primera hora de la nit es va descobrir que té tres costelles trencades. L’egarenc s’ha quedat ingressat en observació aquesta darrera matinada per descartar qualsevol imprevist.

Per la seva part, Andrés Borges va ser substituït durant el temps de descans per Nils Puchades. Tot i que al principi es creia que l’uruguaià patia un nou trencament del cinquè metatarsià del peu dret, una lesió que recentment l’ha mantingut de baixa, el central terrassista es va fer una radiografia i els resultats d’aquesta descarten una lesió greu. Tan solts es tracta d’un cop.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari