Quatre campions de Catalunya del BMX Terrassa

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Quatre medalles d’or i dues de plata al Campionat de Catalunya de BMX

El circuit de BMX Les Arenes va acollir dissabte la 36ª edició del Campionat de Catalunya de BMX. La organització a estat a càrrec del Club BMX Terrassa on després de les intenses pluges caigudes els darrers dies el club Egarenc ha treballat per que la pista estigués en perfectes condicions per celebrar el prestigiós Campionat català d’aquesta disciplina Olímpica.

Les mànigues classificatòries van transcorre amb molta fluïdesa, disputant-se el Campionat més d’un centenar de participants en les diferents categories. Les categories d’inferior edat han estat les encarregades d’obrir la competició on el club egarenc va comptar amb una la representació de 42 corredors de l’escola BMX Terrassa, aconseguint onze finalistes amb quatre títols de Campions i dos subcampions.

La cerimònia d’entrega de trofeus va comptar amb la presencia del  Vicepresident de la Federació Catalana de Cliclisme Sr. Joaquim Vilaplana  i la ciclista Olímpica Marta Vilajosana.

Quatre corredors del Club BMX Terrassa assolien el títol de Campions de Catalunya.

Max Martín es proclama Campió en la categoria dels nois d’11 i 12 anys, categoria que va disputar quarts de final.

Per un altra banda la corredora Mabel Pérez aconseguia també el Campionat per primera vegada en la categoria de les noies d’11 anys i més.

La màxima categoria femenina, Olimpic women, va ser conquistada un any més per Griselda Artigas, que en no constituir-se la seva categoria va participar amb nois de 15 anys i més lluitan sempre entre les primeres posicions.

El quart títol de la competició del club egarenc var ser per Ian Hiniestrosa en Olimpic Men, qui va estar acompanyat en el podi pel subcampió el seu germà Lluis Hiniestrosa i Aitor Martín en tercera posició.

Cal destacar els subcampionats aconseguits de Berta Martínez en categoria de les noies fins a 10 anys on la seva companya Maria Herencia va ser tercera. Hugo Yebra també es subcampió en nois de 7-8 anys on Jairo Jordán va ser tercer.

Finalment Dani Romera va ser finalista ocupant la tercera posició en nois de 9 i 10 anys.

En l’apartat del Rànking de Clubs el BMX Terrassa ha assolit el primer lloc seguit del Moto Club Sant Andreu.

La pròxima competició tindrà lloc al circuit de Móstoles a Madrid amb la disputa dels Campionat d’Espanya de BMX 2017.

Author: BMX Terrassa Media

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.