El PSC fa una valoració positiva de la manifestació de diumenge

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

El PSC de Terrassa valora molt positivament la manifestació en suport a la gestió pública de l’aigua i celebra la gran participació que va generar

El PSC ha valorat positivament la manifestació d’ahir un cop finalitzats els actes d’ahir en suport a la gestió pública de l’aigua. L’agrupació local dels socialistes ha mostrat la seva satisfacció i assegura que la mobilització situa la nostra ciutat com a referent entre els municipis que han iniciat processos de remunicipalització de serveis bàsics.

Aquest diumenge més de tres mil persones han omplert els carrers de Terrassa en la mobilització “Per una gestió pública i democràtica de l’aigua. S’escriu aigua, es llegeix democràcia”. Des del PSC de Terrassa han valorat molt positivament l’àmplia participació que ha generat aquesta concentració i feliciten a les entitats organitzadores Taula de l’aigua i Aigua és Vida, així com a totes les entitats, plataformes, grups polítics i ciutats que s’hi han sumat.

Els i les socialistes celebren la implicació de la ciutat de Terrassa en la defensa d’aquesta qüestió, que ja va ser assumida també pel ple municipal de la ciutat i que actualment compta amb el suport de 20 dels 27 regidors i regidores presents al Consistori.

El PSC de Terrassa valora positivament la manifestació de diumenge, que ens situa com a referent i com a punta de llança de molts municipis que també han iniciat processos de remunicipalització dels serveis bàsics. Pel PSC, la concentració celebrada a Terrassa, quarta ciutat més gran de Catalunya, ha suposat un pas de gegant en la lluita cap a un nou model de gestió, ara que moltes concessions arriben al seu final.

  Share:

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari