Primera reunió de la nova Comissió Executiva del PSC

La nova Comissió Executiva del PSC de Terrassa va celebrar la seva primera reunió de treball divendres passat per elaborar el seu pla de treball

Aquest dilluns a la tarda la nova Comissió Executiva del PSC de Terrassa, liderada per Alfredo Vega, ha celebrat la seva primera reunió de treball a la seu del partit. En aquesta sessió els i les membres de la nova direcció de l’agrupació local han posat en comú alguns dels temes que consideren prioritaris per a la ciutat i pels terrassencs i terrassenques.

Durant la reunió també s’ha insistit amb la necessitat de continuar reclamant al govern català aquelles accions que considera vitals per a la ciutat. En aquest sentit, s’ha fet referència a les més de vint esmenes que el PSC va aconseguir que s’aprovessin als Pressupostos per al 2017, entre les que hi ha qüestions tan importants com la recuperació de la gratuïtat del peatge de Les fonts, la construcció de la residència de gent gran a ca n’Anglada o la revisió de la tarificació, perquè Terrassa sigui inclosa a la zona 2 dels Ferrocarrils de la Generalitat. Són totes reivindicacions ciutadanes de llarg recorregut.

L’Executiva també considera un tema clau el debat ciutadà que existeix entorn el servei de gestió del subministrament de l’aigua. El PSC aposta fermament per la municipalització d’aquest, de manera que l’Ajuntament recuperi la governança del servei. D’altra banda, l’Executiva socialista local ha iniciat el procés de redacció del nou Pla de treball de l’agrupació, que englobarà les línies bàsiques a seguir en els propers quatre anys, i que serà un punt de partida per a l’acció política que durà a terme el partit en la ciutat.

Javi García: “Debatrem el pla de treball”

Segons ha informat Javi García, nou Secretari d’Organització del PSC de Terrassa: “Aquest pla de treball, que elaborarem entre tots i totes, haurà de ser debatut en una jornada específica amb els afiliats i afiliades i finalment el document es sotmetrà a la valoració de la militància. Volem que aquest document respongui a la realitat actual de Terrassa i per això ens centrarem en les qüestions que més afecten a la ciutat, com és combatre les dades d’atur, reforçar els serveis socials i millorar la qualitat dels serveis públics com són la xarxa d’autobusos i el servei de manteniment i neteja”.

A més, creuen bàsic “seguir aplicant polítiques valentes en matèria d’habitatge social i lluita contra la pobresa energètica, un àmbit en el que Terrassa es situa com a referent des de fa alguns anys”. A més de tractar temes ciutadans, la primera reunió de l’Executiva socialista també ha servit per valorar algunes qüestions internes de partit, com les pròximes eleccions primàries que hauran de decidir qui serà al capdavant de la Secretaria General del PSOE.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Author: Catalunya Directe

Xarxa de diaris digitals en premsa lliure oberta i gratuïta de Catalunya i En Català

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.