Portarà Rull la zona tarifària 2 a Terrassa?

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

El nou conseller de Territori i Sostenibilitat, l’egarenc Josep Rull, té el repte d’aconseguir la zona tarifària 2 per a la ciutat

Josep Rull va prometre ahir el seu càrrec com a nou Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, sent el segon egarenc en ocupar aquest càrrec, després d’Oriol Badia, qui va ser Conseller de Treball entre 1984 i 1988.

Després de prometre el càrrec, Rull va manifestar que els dos grans eixos de la seva tasca seran la mobilitat, afirmant que ‘incorporarem la T-Mobilitat que serà la segona gran revolució després de la integració tarifària del transport públic, que sigui més accessible, més competitiu, més barat per la gent’; i crear un país ‘capdavanter en les polítiques d’equilibri territorial i de sostenibilitat’.

Parlant sobre el seu primer eix, el de la mobilitat, esperem que Rull, amb una llarga trajectòria política local, sent regidor per Convergència i Unió des de l’any 2003 (quan es va presentar com a candidat a l’alcaldia per primera vegada) fins a l’any 2014, quan va abandonar la política terrassenca al ser nombrat coordinador general del partit, tingui en compte les necessitats dels terrassencs en termes de transport públic.

I és que la Generalitat té un deute pendent amb la ciutat des de fa molts anys. Una situació totalment injusta, com ho és que Terrassa estigui en la zona tarifària 3 de l’àrea de Transports Metropolitans de Barcelona, en comptes d’estar-ho a la 2, com sí que ho estan poblacions pròximes com Rubí, Sabadell o Sant Cugat, s’ha de posar-hi solució immediatament.

Milers de terrassencs utilitzen a diari els transports públics interurbans, per anar a la feina, a la universitat o per qualsevol altre àmbit. Són masses anys rascant-se la butxaca més del que hauria de ser. Senyor Rull, tot i que s’ha de seguir una agenda de prioritats, Terrassa o, més concretament, els seus ciutadans, necessiten que la ciutat estigui a la segona zona tarifària.

 

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari