Plurals, socials i solidaris

TerrassaNotíces, el diari digital gratuït per als lectors

Seguim fidels als nostres orígens

Després de la Festa Major 2015, i sense deixar de mirar endavant amb molta feina, recordem la primera notícia que vam publicar a TerrassaNotícies, el 6 de Juny de 2010. En aquell moment erem egar.cat. No podem ni volem renunciar als orígens, i per això, volem recordar els primers redactors que van iniciar el projecte.

En un mercat en caiguda econòmica vertical, en aquells moments vam apostar, al igual que altres digitals catalans, per la informació digital local i gratuïta. Al nostre grup vam fer-ho especialment per la problemàtica social i la solidaritat.

És per això que volem agrair efusivament a tots aquells comerços i empreses que han apostat per nosaltres ens aquests complicats anys. També volem agrair la confiança i el suport de tots els nostres lectors, que dia a dia llegiu les nostres notícies i interactueu a les xarxes socials. Dir-vos que les notícies dels diaris digitals del nostre grup son gratuïtes pels lectors i ho seguiran sent, sense cap tipus de subscripcions, ni quota de pagament.

A partir d’avui i fins a finals d’agost, el nostres butlletins adopten horari d’estiu en horari de tarda.

Per últim, ens sentim molt orgullosos del nostre equip; de la redacció de notícies i de la redacció d’esports, per la seva tasca feta dia a dia.

Esperem que gaudiu del temps estival i carreguem piles per la nova temporada, amb força novetats.

Author: Redacció de Terrassa

Redacció Terrassa Notícies
redaccio@terrassanoticies.com

Deixa un comentari