El Ple dóna llum verda a la tercera fase de l’esponjament de Ca n’Anglada 

La tercera i última fase del projecte de renovació urbanística inclou l’enderrocament de quatre blocs 

En el Ple celebrat el dijous 23 de febrer, l’Ajuntament va aprovar inicialment el contingut del conveni que l’Ajuntament ha de signar amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. L’objectiu és donar inici a la la tercera i última fase del projecte d’esponjament del barri de Ca n’Anglada.

La tercera fase passa per enderrocament de quatre blocs, els números 1 i 3 del passatge de la Concòrdia, el número 2 del passatge de la Constància i el número 1 del passatge de la Previsió, que en total sumen 80 habitatges.

Una part de la reubicació dels residents d’aquests habitatges amb dret de reallotjament ja s’ha fet i resten 13 reallotjaments provisionals que corresponen a aquesta tercera fase. Es tracta de residents que tenien necessitats especials. Igualment, s’han iniciat els contactes amb els habitants dels blocs afectats per tal de garantir la màxima informació durant tot el procés.

La previsió és que l’Ajuntament i l’Agència de l’Habitatge de Catalunya destinin 7,5 milions d’euros durant els propers tres anys. El conveni aprovat dijous pel Ple preveu que el pressupost corresponent als anys 2018 i 2019 es vagi concretant progressivament fins arribar a una aportació de 3,75 milions d’euros per part de cada una de les administració.

Author: Redacció de Terrassa

Redacció Terrassa Notícies
redaccio@terrassanoticies.com

Deixa un comentari