Ple de victòries pel CV Terrassa masculí

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Ple de victòries a la secció masculina del CV Terrassa amb les victòries tant del sènior A a casa com del juvenil del club a domicili

Ple de victòries a la secció masculina del CV Terrassa, que va viure una gran tarda al pavelló de la Bonaire amb el Sènior Masculí. A tot moment i des de l’inici l’equip es va mostrar sòlid i ben posicionat sobre la pista, sabent de la importància que tenia la trobada. Va haver-hi un intercanvi de punts en tots dos equips, però una gran part final del primer set va fer que es decantés el resultat a favor amb un 25-23.
En el segon, es va produir un canvi de col·locador en el Terrassa. Xavi Dobón portaria la batuta de l’equip, que va sortir com una bala arribant a posar un avantatge de 10 punts pel mig amb un gran Alexis Vanzulli, que amb els seus 1’97 d’altura i els seus 18 anys, va culminar diversos punts espectaculars. 25-16 i 2-0 per a Terrassa.
Inici del 3 on l’entrenador i jugador David Espejo, donaria entrada a un altre jugador de la pedrera Juvenil, Daniel Benitez que faria una fantàstica labor en recepció i defensa para juntament amb els seus companys portar a la victòria al seu equip per un 25-20. 3-0 i els tres punts que situen a l’equip en quarta posició momentàniament.

El juvenil també guanya

L’equip juvenil del CV Terrassa es va imposar 0-3 en l’anada contra el CV Cardedeu. Els egarencs mantenen la tercera posició del grup de classificació de primera catalana. El primer set ha estat molt disputat, amb un resultat de 26-28 a favor dels visitants. L’equip local va cedir el segon set per 10-25, davant un Terrassa molt contundent en atac. El partit es va resoldre en el tercer set amb un marcador molt ajustat, 24-26.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari