Pacte de govern entre el PSC i PDeCAT de Viladecavalls

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

El PSC i PDeCAT pacten un acord per donar estabilitat a l’executiu i seguir impulsant la transparència, la igualtat i la justícia social 

Aquest dijous els grups municipals de PSC i PDeCAT a Viladecavalls han signat un acord de govern per encarar els dos anys que queden de legislatura amb una major estabilitat.

Demòcrates i socialistes consideren que aquest acord permetrà a Viladecavalls seguir avançant en matèria de transparència, bon govern, igualtat i justícia social. El pacte suposarà que el Consistori pugui continuar fent realitat les millores que el municipi demana i solucionar amb eficiència els problemes i les demandes de la ciutadania.

La fragmentació sorgida de les eleccions del 24 de maig de 2015 indica un missatge clar de diàleg entre totes les forces polítiques. Aquest acord és un exemple de diàleg, consens i entesa per assegurar una governabilitat que afronti amb garanties els reptes que Viladecavalls planteja.

El pacte signat entre PDeCAT i PSC no dóna un govern de majoria, però sí un govern més fort i sòlid. Ambdós partits uneixen esforços i s’han posat d’acord en aquelles qüestions que segueixen sent prioritàries, com l’Habitatge, els Serveis Socials, l’Ocupació, la Participació i la Transparència de l’administració. L’acord inclou tot un seguit d’acció programàtiques que han estat consensuades i que seran desenvolupades per un govern cohesionat i responsable.

Després dos anys treballant junts en alguns projectes del municipi i de diverses converses mantingudes entre l’equip de govern i el grup municipal socialista, s’ha trobat la receptivitat mútua, responsable i necessària per fer viable l’objectiu de formar un govern municipal d’àmplia base i transversal. Aquest executiu local, respectarà i desplegarà el Pressupost municipal pel 2017 que va ser aprovat el passat mes de febrer i que llavors ja va comptar amb el suport del Grup Socialista.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari