‘Operación Triunfo’ es farà a Terrassa

Acord per la instal.lació d’Operación Triunfo al Parc Audiovisual de Catalunya a Terrassa

El Parc Audiovisual de Catalunya i la productora Gestmusic Endemol han signat formalment el contracte pel qual la nova Acadèmia d’”Operación Triunfo”, el ‘talent show’ de RTVE, s’instal·larà a les instal·lacions del Parc, a Terrassa. Adjuntem imatge de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i el director de Gestmusic Endemol Shine Group, Tinet Rubira, simbolitzant l’acord en una encaixada que va tenir lloc a mitjans de juny al Parc Audiovisual.

“OT”, una producció de RTVE en col·laboració amb Gestmusic Endemol Shine Iberia, està ara mateix en fase de càsting per diverses ciutats de l’Estat per seleccionar els aspirants a participar a la nova edició del famós ‘talent show’, que es començarà a emetre a la tardor. El tram final del càsting tindrà lloc al setembre. Entre 18 i 20 aspirants passaran a l’última fase, que serà una gala en directe des de Terrassa, al nou plató de “OT”, en la qual 16 aspirants passaran a convertir-se en concursants oficials i entraran, per tant, a formar-se a la nova Acadèmia.

Les instal·lacions de la nova Acadèmia ocuparan tres plantes (aproximadament 2.200 metresquadrats) i un gran plató al Parc Audiovisual de Catalunya. Aquesta setmana la productora ha iniciat les obres, que executen quatre empreses de la comarca (tres de les quals són terrassenques).

Author: Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.