Nous punts d’enllumenat a El Molinot

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

L’Ajuntament de Terrassa ha instal·lat tres nous punts d’enllumenat a El Molinot atenent a la petició veinal feta fa un temps

L’Ajuntament de Terrassa ha instal·lat tres nous punts d’enllumenat al sector El Molinot, a través de l’àrea de Territori i Sostenibilitat, donant resposta així a una petició veinal. Els treballs d’instal·lació han finalitzat avui i es preveu que els nous fanals comencin a funcionar entre demà i demà passat. Es tracta de fanals autònoms, és a dir no connectats a la xarxa elèctrica. Estan alimentats per energia solar i dotats d’una bateria, que s’ha de carregar completament abans de la posta en marxa de les llumeneres.

Aquesta intervenció s’emmarca dins les actuacions confiades pel Consistori a la valoració dels consells de districte. El pressupost municipal d’inversions de 2016 va destinar una partida de 500.000 € destinats a actuacions de manteniment de l’espai públic a executar en funció de les prioritats marcades per aquests òrgans territorials de participació ciutadana. Els tres nous fanals, que eren una petició de l’Associació de Veïns i Veïnes d’El Molinot, estan ubicats al Camí Romeu de Montserrat. Els materials i els treballs d’instal·lació s’han encarregat a l’empresa IMESAPI, mitjançant el corresponent procés de licitació.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari