Nou pas elevat al Complex Funerari Municipal

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

El Complex Funerari Municipal acaba d’estrenar un nou pas elevat per facilitar l’accés en transport públic a les persones amb mobilitat reduïda

El Complex Funerari Municipal acaba d’estrenar un nou pas elevat per facilitar l’accés en transport públic a les persones amb mobilitat reduïda. L’actuació permetrà a les persones que arriben a Funerària en transport públic des del nucli urbà accedir de manera més còmoda a les instal·lacions.

El pas elevat s’ha fet a l’extrem nord del pont sobre la N-150. En aquest punt hi ha un pas de vianants per on els visitants que arriben en autobus travessen el pont, per poder accedir al recinte. L’actuació, projectada per l’Oficina Tècnica per a la Promoció de l’Accessibilitat de l’Ajuntament de Terrassa, corregeix el desnivell que existia fins ara i facilita el desplaçament en cadira de rodes a l’hora de creuar. L’obra forma part d’un conjunt d’actuacions de millora de l’accessibilitat i pacificació del trànsit a quatre punts de la ciutat, adjudicat per un import de 37.633,35 € a l’empresa ISEOVA SL, que es va començar a executar a finals de gener.

El seguent pas en la millora de l’accessibilitat al Complex Funerari Municipal serà l’adequació d’un camí que travessi la zona arbrada adjacent al parking, que els usuaris provinents de la parada de l’autobus han de travessar per poder accedir als diferents serveis de l’equipament. Aquesta obra beneficiarà sobretot les persones que es desplacen en cadires de rodes. També està prevista una actuació de millora als lavabos adaptats del tanatori, i s’està valorant la possibilitat de fer extensives aquestes actuacions als lavabos de l’entrada del cementiri i del crematori.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari