Terrassa adquireix un nou microbus adaptat

Terrassa adquireix nou microbus adaptat per servei a residències, centres de dia, Fupar i Prodis

El compromís durant el 2017 és de 15 nous vehicles més

El tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Marc Armengol, i la regidora de Capacitats Diverses i Accessibilitat, Meritxell Lluís, han presentat aquesta tarda al Parc dels Catalans el nou microbús adaptat adquirit per la concessionària dels transports públics de la ciutat.

El nou vehicle donarà servei, a partir de demà, als desplaçaments ordinaris planificats a la residència i centre de dia La Pineda, l’Escola d’Educació Especial Crespinell i les fundacions Fupar i Prodis. Es tracta d’un microbús de 8,4 metres de llargada que disposa de 12 seients i quatre espais per a cadires de rodes. El vehicle incorpora funcionalitats de seguretat i està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, amb un accés per a les cadires de rodes mitjançant rampa elevadora i una porta d’emergència també adaptada. El seu preu ha estat de 141.880 euros.

Aquesta adquisició s’emmarca dins de les actuacions de renovació de la flota promesa per l’equip de govern, que suposarà la incorporació de 15 nous vehicles aquest any 2017.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Author: Catalunya Directe

Xarxa de diaris digitals en premsa lliure oberta i gratuïta de Catalunya i En Català

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.