No presentis l’esborrany de la Renda sense revisar-ho abans

Serveis Administratius Perés

Carrer Sant Marc, 116

08224 Terrassa

93 788 11 88

No presentis l’esborrany de la Renda sense revisar-ho abans

Per comoditat i rapidesa és molt comú que els contribuents acceptin l’esborrany que els hi presenta Hisenda sense mirar-s’ho amb detall, sense revisar si es poden afegir més deduccions o si hi ha dades errònies.

És per això que des de SAP aconsellem que no tingueu pressa, que us mireu bé totes les dades i si teniu dubtes oferim una opció molt econòmica de descàrrega d’esborrany, comprovació de dades i enviament de la Renda per només 15€ en cas que no hàgim pogut millorar el resultat de l’esborrany. D’aquesta manera quedeu tranquils que és la millor opció i que les dades són correctes.

Però és important saber que l’esborrany mai inclou, per exemple: els lloguers, les assegurances vinculades amb hipoteques, quotes sindicals,… i altres deduccions que segurament molts dels contribuents poden desgravar. Així mateix, a vegades les dades de percentatges de les propietats que mostra l’esborrany són errònies per què el Cadastre no les té correctament detallades i fa que us pugui variar el resultat també.

Són moltes i variades les causes per les quals pot ser erroni un esborrany, i d’aquí la nostra insistència en els nostres clients perquè ho revisin bé i que sense compromís ens demanin informació per quina seria la millor opció per cada cas. I més enguany que el format electrònic d’AEAT ha canviat fent desaparèixer el famós programa PADRE.

Revisar l’esborrany tant per si es pot millorar afegint deduccions que no surten per defecte com si s’han d’incloure dades o modificar-les per què no són correctes i així evitar futures sancions per no haver declarat correctament en el termini. En aquest supòsit, la nostra quota estàndard és de 35€ per persona o 60€ per parella.

El nostre consell és que reviseu curosament les dades de l’esborrany i us deixeu acompanyar per professionals i obtenir d’aquesta manera la millor opció de declaració, a SAP oferim un ampli horari per atendre-us personalment, podeu sol·licitar cita trucant al 93.788.11.88 de dilluns a divendres de 8:30 a 19h. (divendres tarda obert del 5 maig al 16 de juny) o per mail a sap@sap.cat

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Author: Catalunya Directe

Xarxa de diaris digitals en premsa lliure oberta i gratuïta de Catalunya i En Català

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.