MútuaTerrassa premia la confiança dels seus asseegurats

L’Asseguradora MútuaTerrassa ha fet entrega d’un premi corresponent a la campanya “Fem Salut” entre els seus assegurats

En el marc de la campanya “Fem Salut” l’Asseguradora MútuaTerrassa ha entregat un premi corresponent a un viatge a Nova York per a dues persones. La Sra. Carme Hernández Escuer, veïna d’Alpicat (Lleida), n’ha resultat la guanyadora, en el sorteig davant de notari celebrat el passat 11 de gener.

L’esmentat premi inclou els vols directes d’anada i tornada entre Barcelona i Nova York, els trasllats de l’aeroport a l’hotel i a l’inrevés, l’estada de cinc nits en un hotel de 4 estrelles així com les assegurances d’assistència i cancel·lació. El viatge es durà a terme entre els mesos de setembre i novembre d’aquest any.

Els altres dos premis han estat dos sopars a restaurants amb estrella Michelín. El Sr. Francisco Germain i el Sr. Pere Ricart, ambdós veïns de Matadepera, n’han resultat els guanyadors en el sorteig celebrat -també davant de notari- el passat 10 de gener.

Tots plegats han estat rebuts pel Sr. Sebastià Broto, director comercial de l’Asseguradora MútuaTerrassa i la Sra. Anna Bach, gestora personal de l’Asseguradora MútuaTerrassa.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Author: Catalunya Directe

Xarxa de diaris digitals en premsa lliure oberta i gratuïta de Catalunya i En Català

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.