Mugendo és molt més que un gimnàs d’arts marcials

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Mugendo és molt més que un gimnàs d’arts marcials, és una filosofia de vida

Gimnàs Mugendo

Carrer del Nord 112, 08221 Terrassa

931 15 46 35

terrassa@mugendo.es

Mugendo, el gimnàs on a més d’arts marcials, l’alumne aprèn valors

 

El gimnàs d’arts marcials Mugendo és una cadena que va néixer a Londres i que ara té presència a gairebé tot el món. La seva barreja de la tradició oriental amb tècniques occidentals fa que el seu ensenyament d’arts marcials sigui pioner. L’objectiu és preparar física i mentalment a l’alumne i tot partint de diferents pilars fonamentals: concentració, equilibri, coordinació, disciplina, treball en equip, forma física, autocontrol i memòria.

Al gimnàs Mugendo hi ha altres serveis a més de l’ensenyament d’arts marcials com l’ensenyament personalitzat, entrenador personal, un programa d’elit per aquells alumnes que vulguin convertir-se en instructors i per últim, festes d’aniversari per a nens i nenes.

En quant als entrenaments, hi ha dos tipus depenent si és per adults o per a nens. Pel que fa als adults, es tracta d’un entrenament molt dinàmic i modern basat en la defensa personal. No és necessària l’experiència ja que hi ha dos nivells. Els resultats que s’obtenen es veuen reflectits, a més d’en l’aprenentatge de l’art marcial, en la millora de la condició física i també en valors fonamentals.

Referent a l’entrenament dels més petits, es tracta d’una planificació i organització feta en conjunt amb psicòlegs i pedagogs amb l’objectiu de que els nens i nenes aprenguin a través de la diversió. Els resultats en aquesta edat és que guanyen en confiança i seguretat, a més de millorar la psicomotricitat, equilibri i coordinació.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari