Mugendo és molt més que un gimnàs d’arts marcials

Mugendo és molt més que un gimnàs d’arts marcials, és una filosofia de vida

Gimnàs Mugendo

Carrer del Nord 112, 08221 Terrassa

931 15 46 35

terrassa@mugendo.es

Mugendo, el gimnàs on a més d’arts marcials, l’alumne aprèn valors

 

El gimnàs d’arts marcials Mugendo és una cadena que va néixer a Londres i que ara té presència a gairebé tot el món. La seva barreja de la tradició oriental amb tècniques occidentals fa que el seu ensenyament d’arts marcials sigui pioner. L’objectiu és preparar física i mentalment a l’alumne i tot partint de diferents pilars fonamentals: concentració, equilibri, coordinació, disciplina, treball en equip, forma física, autocontrol i memòria.

Al gimnàs Mugendo hi ha altres serveis a més de l’ensenyament d’arts marcials com l’ensenyament personalitzat, entrenador personal, un programa d’elit per aquells alumnes que vulguin convertir-se en instructors i per últim, festes d’aniversari per a nens i nenes.

En quant als entrenaments, hi ha dos tipus depenent si és per adults o per a nens. Pel que fa als adults, es tracta d’un entrenament molt dinàmic i modern basat en la defensa personal. No és necessària l’experiència ja que hi ha dos nivells. Els resultats que s’obtenen es veuen reflectits, a més d’en l’aprenentatge de l’art marcial, en la millora de la condició física i també en valors fonamentals.

Referent a l’entrenament dels més petits, es tracta d’una planificació i organització feta en conjunt amb psicòlegs i pedagogs amb l’objectiu de que els nens i nenes aprenguin a través de la diversió. Els resultats en aquesta edat és que guanyen en confiança i seguretat, a més de millorar la psicomotricitat, equilibri i coordinació.

Author: Redacció de Terrassa

Redacció Terrassa Notícies
redaccio@terrassanoticies.com

Deixa un comentari