L’AE Mitja Marató visita als residents de Triginta

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

L’Associació Esportiva Mitja Marató porta obsequis de reis als residents de Triginta amb motiu de la divuitena edició

Amb motiu de la celebració de la divuitena Mitja Marató de Terrassa, l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa organitza tot una sèrie d’actes previs a la cursa com són la tradicional visita a la residència Triginta amb motiu de la jornada de reis, i la inauguració i entrega de trofeus als guanyadors del concurs de fotografia de la Mitja, que es durà a terme el dissabte 7 de gener de 2017, a les 19 hores, en els Amics de les Arts de Terrassa, lloc on estaran exposades les obres participants fins el 26 de gener.

El Concurs de fotografia de la Mitja Marató de Terrassa celebra enguany la seva cinquena edició. Va néixer com una iniciativa per promoure la participació ciutadana durant la catorzena edició de la Mitja Terrassa i, fins la data, any darrera any aquest concurs de fotografia ha anat creixent. Per aquesta edició torna a incrementar de forma important la xifra de participació respecte a l’any passat amb 84 obres presentades davant les 51 de la darrera edició.

El concurs, organitzat per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, presenta dues categories: “Tema lliure” i “Mitja Terrassa” categoria dirigida exclusivament a moments relacionats amb la Mitja Marató de Terrassa. De les 84 obres presentades, 54 concursen en el tema lliure i 30 amb el tema “Mitja Terrassa”.

Els guanyadors de la V edició del Concurs de Fotografia de la Mitja Terrassa es donaran a conèixer el dissabte 7 de gener de 2017 on s’inaugurarà l’exposició amb les fotos presentades que es podrà visitar fins el 26 de gener en la sala dels Amics de les Arts.

Triginta, una visita entranyable

Amb motiu d’aquestes dates festives nadalenques, especialment la jornada de reis, membres de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT), han visitat de nou, la residència Triginta amb motiu de repartir entre els residents d’aquesta, obsequis relacionats amb l’AEMMT. En un acte molt emotiu, la Mitja ha fet entrega de suadores de l’entitat pels seus residents i aquests han fet entrega de l’Estel de Nadal, realitzada per ells, als representants de l’Associació.

La residència Triginta, del grup MútuaTerrassa, disposa de 30 places d’habitatge residencial per a l’atenció de persones amb una malaltia mental severa i alhora, una situació personal que condiciona la necessitat de suport assistencial.

L’objectiu principal, no consisteix només en oferir cobertura de necessitats bàsiques com l’allotjament, manutenció i cura, sinó també una atenció psicosocial orientada vers la millora de l’autonomia personal i social, la millora de la qualitat de vida, l’increment de l’autoestima i de l’estat d’ànim, la motivació dels usuaris a participar en la dinàmica del centre i, sobretot, donar suport per a la integració comunitària d’aquestes persones.

La Llar Residència Triginta, situada al centre de la ciutat, forma part de l’àrea sociosanitària de Terrassa. Aquesta visita a la Residència Triginta per part de membres de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, forma ja part del calendari anual d’aquesta associació terrassenca, que vol compartir també la il·lusió de les festes nadalenques amb els residents de Triginta. Per part de l’AEMMT han estat presents, el Sr. David Otero, president de la Mitja Terrassa i el Sr. Pep Mota. Del grup MútuaTerrassa , el Sr. Francesc Puig, gerent de l’Ambit sociosanitari de MútuaTerrassa i la Sra. Maica Ruiz, directora de Triginta.

Author: Catalunya Directe

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Xarxa de diaris digitals en premsa lliure oberta i gratuïta de Catalunya i En Català

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.