Els Minyons donaran suport al Terrassa FC aquest diumenge

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Els malves seran diumenge a la tarda al Estadi Olímpic de Terrassa per donar suport al Terrassa FC en la seva lluita per l’ascens

Els Minyons de Terrassa donaran suport a l’equip de futbol terrassenc i després, seran a les 20h a la plaça Vella de la capital del Vallés, Terrassa on actuaran al costat dels Castellers de Terrassa. Els del carrer del Teatre arriben a la diada del patró de Catalunya amb 4 castells de 8 descarregats (dos 3 de 8 i dos 4 de 8) a més de 10 castells de la gamma alta de 8 (tres 2 de 7, tres 3 de 7 amb el pilar i quatre 5 de 7).

De la mateixa manera, i com és habitual, els malves tindran parada al carrer per commemorar la diada de Sant Jordi on es podran comprar roses, llibres i marxandatge de la colla. La parada serà, com als darrers anys, al Carrer Major, 1, a tocar de la Plaça Vella.

Pilar a l’Estadi Olímpic

Diumenge a les 17h els malves també seran presents al partit que enfrontarà el Terrassa FC amb la UE Vilassar de Mar per donar suport als locals en les seves aspiracions d’ascens a la 2a divisió B. Està previst que realitzin un pilar abans de començar el partit i que el club  realitzi un reconeixement a la Colla pels èxits assolits la passada temporada.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari