Renovació suport festival de jazz.

Mina renova el suport al festival de jazz

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Mina renova el seu suport al festival de jazz amb el nou conveni de col·laboració i continua un any més des de la seva fundació

El festival de jazz continuarà comptant, un any més i com fa des de la seva fundació, amb el suport de Mina, Aigües de Terrassa. Mina ha renovat per un any més el seu compromís amb el festival que donarà inici el proper dimecres dia 15 de març.

Avui dimarts, Josep Lluís Armenter, director general de MINA, Aigües de Terrassa i Jordi Chueca, president d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa, han signat el conveni que estableix la col·laboració d’aquesta 36a edició del festival, un dels que té més prestigi de Catalunya i de l’Estat i que constitueix un dels signes d’identitat de la nostra ciutat.

Des de la primera de les edicions, l’any 1982, MINA, Aigües de Terrassa, en alguna ocasió a través de la Fundació Mina, ha participat de manera continuada en el sosteniment econòmic del Festival de Jazz de Terrassa, en tant que activitat cultural alhora que una de les icones de més amplia divulgació de la ciutat.

Enguany, la companyia serà novament present al pícnic jazz amb un estand informatiu i altres activitats divulgatives.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari