Mina reconeix la clienta 1.000 de l’espai privat clients

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

La clienta 1.000 de Mina, Aigües de Terrassa ha estat reconeguda amb un obsequi otorgat a travès de l’espai privat de clients

La clienta 1.000 de Mina, Aigües de Terrassa ja té el seu premi. Mina, Aigües de Terrassa va posar en marxa, a la web corporativa, un espai privat clients, on, previ registre, cada client/a, i només ell/a podrà tenir accés a una sèrie de dades del seu propi contracte (s). Avui, a la clienta que es va enregistrar l’1 de febrer en aquest espai com a usuari/a número 1.000 se li ha lliurat un reconeixement, precisament per celebrar aquesta fita.

L’afortunada ha estat la Sra. Isabel Dacosta qui ha recollit el premi de mans del Sots Director Comercial de Mina, Sr. Antoni Grau. El premi han estat dues entrades per a l’actuació o concert que desitgi dins del programa de la 36a. edició del Festival de Jazz d’enguany, que se celebra aquest mes de març.

Aquest nou espai complementa i millora totes aquelles gestions que poden i seguiran podent-se fer a través de la seva oficina virtual. En aquest espai privat es pot tenir accés a qualsevol de les dades personals reflectides en el (s) contracte (s), a un històric dels consums, a un històric dels darrers tres anys de les seves factures, formular directament qualsevol petició d’informació o reclamació, descarregar-se totes les dades en formats excel o pdf per a la seva consulta, etc. Si amb el mateix NIF/DNI hi ha més d’un contracte, el sistema ens desplegarà un llistat amb tots els contractes.

Com fer el registre

Per a poder complimentar el primer pas, que és el registre, és necessari disposar de la darrera factura per tal d’assegurar la identitat de l’usuari, lògicament a més del núm. de DNI o NIF. Amb aquest espai privat, Mina, Aigües de Terrassa vol posar a disposició dels seus clients/es, de manera directa i privada amb accés exclusiu, totes aquelles dades que li poden resultar d’interès i així poder efectuar un control directe sobre l’estat de les seves factures i contractes, evolució dels consums i altres dades que li poden resultar útils.

Amb aquestes eines volem evitar en la mesura que resulti possible, gestions presencials o per telèfon per tal de facilitar la gestió del temps als nostres clients/es. També podran accedir a aquest servei els clients/es d’Aigües de Matadepera SA.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari