Mina celebra el Dia Mundial de l’Aigua 2017

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Mina, Aigues de Terrassa celebra el Dia Mundial de l’Aigua amb diferents iniciatives per commemorar aquesta diada a la ciutat

El proper dimecres és el Dia Mundial de l’Aigua i Mina, Aigues de Terrassa ho celebra a la ciutat. L’Assemblea General de les Nacions Unides, l’any 1993, va aprovar la resolució A/RES/47/193 segons la qual el dia 22 del mes de març de cada any és el Dia Mundial de l’Agua. Per aquest 2017 el lema és “Aigües residuals, per què desaprofitar l’aigua?”

MINA, Aigües de Terrassa portarà a terme les següents iniciatives per a commemorar aquesta diada:

El dissabte 18 de març, al llarg del matí, d’11.30 a 14 h, celebrarem la tradicional FESTA DE L’AIGUA, al carrer Joan Coromines (entre Unió i Cremat), amb animació infantil, jocs de l’aigua, taller del cicle de l’aigua i altres entreteniments per a la canalla.

El dimecres 22 de març, al llarg del matí, la jornada de portes obertes, enguany per visitar l’exposició “Què hi ha darrere l’aixeta?”, a l’Espai Obert de MINA al carrer del Nord, 81. Durant el matí es faran visites guiades per conèixer aquesta exposició. Cal la inscripció prèvia al 937362831, donat que les places són limitades.

MINA, Aigües de Terrassa vol posar a disposició dels ciutadans de Terrassa l’oportunitat de celebrar conjuntament aquesta diada.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari