Més denúncies per drogues a Can Palet

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Diverses denuncies per tinença de drogues

A un dels denunciats també se li va requisar una arma blanca

Al llarg del dia d’ahir, en vàries actuacions, la Policia Municipal va requisar substàncies estupefaents a ciutadans, que van ser denunciats per via administrativa. La primera requisa va tenir lloc sobre les 10.45 h, quan uns agents van aturar un jove que desprenia una forta pudor de marihuana quan caminava pel carrer de Colom, a l’alçada del carrer de Wilson. En ser escorcollat, els agents van trobar una bosseta de plàstic amb 1,6 gr de marihuana.

A les 18.30 h, una altra unitat va localitzar un conductor que portava 6,3 gr de marihuana a la carretera de Montcada, a l’alçada del carrer de Pontevedra. Els agents el van traslladar a les dependències policials, on se li van practicar les proves d’alcoholèmia i de drogoaddicció, amb resultats negatius.

Sobre les 23.30 h d’ahir, una patrulla va aturar un ciclomotor al carrer del Consell de Cent, a l’alçada del carrer de Roig i Ventura. Després d’escorcollar el conductor, els agents van trobar 1,5 gr de marihuana i un ganivet d’11cm de fulla, que va ser requisat. A més de ser denunciat per possessió de substàncies tòxiques, l’individu va ser sancionat per tinença d’armes.

L’última actuació ha tingut lloc a les 0.30 h d’aquesta matinada. En veure un control policial a la carretera de Martorell, el conductor d’un turisme s’ha fet l’escàpol en direcció a carrer de Cuba, on finalment ha estat aturat per una patrulla. Tant el conductor com els passatgers del vehicle han estat identificats i a un d’’ells se li han trobat 2,6 g de marihuana.

Actuacions en tres despreniments de part de la façana de diferents immobles

A les 10 h d’ahir, el servei d’emergències del 112 va sol·licitar la presència de la Policia Municipal al carrer del Pla de l’Ametllera, a l’alçada de l’avinguda de l’Abat Marcet, on s’estava desprenent part d’una façana. Van acudir dues dotacions motoritzades, que es van trobar amb un efectiu de Bombers sanejant la façana mentre una grua retirava els vehicles del tram de via afectat. Els agents van acordonar la zona per evitar el pas de vianants i van tallar el carrer, desviant el trànsit per altres vies, fins a la fi de l’actuació de Bombers, que va durar tres quarts d’hora.

Poc abans de les 19 h, el 112 va informar novament a la Policia Municipal de la caiguda de part de l’arrebossat de la façana d’un immoble de l’avinguda de Josep Tarradellas, a l’alçada del carrer de Balmes. Hi van actuar Bombers que, tot i comprovar que ja no queia cap més arrebossat, van desprendre alguns trossos malmesos. Els agents van tallar un dels carrils de circulació per facilitar les feines dels Bombers, que van actuar durant tres quarts d’hora. Un vehicle estacionat a sota de l’edifici afectat va quedar danyat en caure-li a sobre algunes runes. Els agents van comunicar els fets al titular perquè se’n fes càrrec i per reclamar els desperfectes a l’assegurança de l’immoble. Els agents també van tancar el servei d’una parada d’autobús de les línies L5 i L9 ubicada a les proximitats del lloc afectat pels despreniments i van informar TMESA de la situació.

Finalment, a les 20.10 h, es va despendre un tros de la part baixa de la balconada d’un domicili de l’avinguda de Santa Eulàlia, a l’alçada del carrer de la Duquessa de la Victòria, sense produir cap mal. Van acudir al lloc dos efectius de Bombers, que van arrencar diversos trossos del material malmès del balcó. L’actuació va durar mitja hora.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari