Més crítics i exigents per una millor Terrassa

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Benvolguts amics, companys i lectors,

El proper mes de juny farà tres anys que vam posar en marxa ègar. En un món que canvia a velocitat de vertigen, i que indubtablement també ens afecta com a ciutadans, com a comerç, com a empresa, i també -i molt- als veritables valors com a ciutat. Vàrem començar amb un ideal, un somni, malgrat que no teníem recursos: aconseguir ser directes, transparents, plurals… i ara, després de valorar el nostre periple afegim, i GRATUÏTS al teu smartphone. Alguns diuen que somiem truites, que no aconseguirem aguantar, que hem de plegar. Doncs cada dia hi creiem més.

Us ben asseguro que no, que no podem plegar. No podem deixar-ho per què cal explicar què passa, sense pèls a la llengua, d’una manera directa, jove, dinàmica, plural, descentralitzada i despolititzada. Hem de parlar de les administracions i de la política que cal regenerar i optimitzar. I sí, optimitzar els ingressos provinents dels impostos que paguem.

I quan he dit que volem ser plurals, ho dic, ho diem de debò, aquesta és una plataforma digital oberta a tots els ciutadans de Terrassa, oberta a la participació, opinió i crítica constructiva, per una millora i benestar de tots, i de les generacions futures. Aquest diari digital l’escriuen joves que miren als ulls i desitgen/somnien un futur millor. Aquest digital és la teva realitat, la meva, la nostra… la de poble de Terrassa que vol un 2014 molt millor que el 2013 i donar a conèixer les notícies i el que no es fa bé, per millorar-ho.

Estem molt orgullosos de continuar, malgrat que no és ni ha estat fàcil. Estic molt orgullós de pertànyer a l’equip dels millors, guerrers en continu creixement i formació tant personal com professional, i amb un esperit ètic i solidari amb la comunitat, el bé comú, i amb Terrassa.

2014 serà un millor any

El 2014 provoca vertigen a alguns, i entusiasme a altres, i nosaltres intentarem plasmar d’una forma col·loquial però rigorosa, la realitat de la nostra estimada ciutat Terrassa. I sempre al costat del comerç de proximitat, el teixit associatiu, els veïns i els nostres barris, avançant cap a les noves tecnologies i fórmules de comunicació i interactivitat amb els lectors.

Des de redacció i esports ja s’està fent una tasca molt positiva per a intentar arribar a tots els barris, a entitats i clubs esportius, per petits que siguin per a oferir a tots l’oportunitat que ens brinda aquest digital, obert als esportistes de Terrassa, a participar i comunicar tot el que sigui necessari, i us convido a contactar amb nosaltres si encara no ho heu fet. Aquest és el vostre diari digital, el de tots.

Amb l’equip de egar.tv encara embrionari, volem plasmar la realitat en imatges de la ciutat i que les puguis mirar i gaudir al moment que vulguis al teu smartphone. L’espai de denúncia serà el més potenciat durant aquest 2014, on tu, el lector i ciutadà ens explicaràs en primera persona, el que no funciona de la ciutat i les propostes i solucions constructives per a la millora de tots.

Estem totalment amb la gent de Terrassa, amb els moviments ciutadans i veïnals amb els aturats, amb el comerç, els autònoms i l’empresa que pateix el mateix que nosaltres mateixos patim, una realitat que volem, desitgem millorar. I això ens obliga a ser una mica més crítics, més contundents, i més pragmàtics amb les diferents realitats dels nostres barris, la nostra ciutat i la nostra gent.

Si la realitat és crua, ho explicarem, sempre amb un esperit constructiu i regenerador, però no direm que Terrassa és un món de fantasia quan tots tenim a prop, a les nostres famílies o nosaltres mateixos la crua realitat que ens fa lluitar amb il·lusió força i coratge, dia rere dia

Un missatge de positivitat, alegria i coratge per a caminar plegats aquest 2014 i celebrar-ho amb grans titulars i notícies positives.

En aquest inici d’any no podem fer res més que donar-vos les gràcies per la vostra fidelitat, seguiment, lectura, i desitgem continuar sent mereixedors d’aquesta confiança.

Author: Jose Fuentes Moya

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Actualment és:
Orador especialista en motivació i superació, formador emprenedor i escriptor.
Ha estat: Locutor de ràdio, presentador, director de màrqueting, relacions públiques i voluntari cooperant a Chiclayo al nord de Perú.
www.josefuentesmoya.com

Deixa un comentari