Més de 3.000 persones veuen ‘Ratatouille, El petit xef’

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

3.000 persones veuen ‘RATATOUILLE, El petit xef‘ des de la seva reestrena el passat 4 de març mentre s’espera, per a final de mes, ‘Mentiders’

Ja són més de 3.000 persones que han vist l’obra ‘RATATOUILLE, El petit xef)Joventut de la Faràndula, va reestrenar 4 de març l’esperada producció de la passada temporada incorporant algunes novetats en el muntatge. El musical familiar RATATOUILLE, El petit xef, dirigit per Albert Gorina i Magda Palau ha aconseguit portar 3.000 espectadors al Teatre la Faràndula.

El musical explica la història d’una rata, Remy, amant de la cuina i de la restauració, que somia convertir-se en un gran xef francès. Tot i tenir l’oposició de la seva família i la dificultat evident que una rata es posi davant els fogons d’una cuina, té la gran sort de trobar-se amb en Linguini, un jove rentaplats, amb el qual s’aliaran per complir els seus respectius somnis. La passió d’en Remy per la cuina posa de cap per avall el món de la restauració parisenca amb una trepidant i emocionant aventura.

Actors, actrius i música

El repartiment l’encapçalen Lua Amat, com a Remy, la rata; Eric Alés com a Linguini, l’aprenent de cuina; Alba Garcia com a Colette, subxef de can Gusteave i Joan Baptista Torrella s’incorpora a l’elenc per donar vida al crític gastronòmic Ego. A tots ells, els acompanya un equip de 55 actors i actrius d’entre 6 i 55 anys que completen la resta de repartiment. La gran majoria són socis de l’entitat i/o alumnes dels cursos de taller de teatre per a infants i per als joves.

La representació compta amb un total de 12 temes musicals creats per a l’ocasió per Keco Pujol, compositor de la banda sonora d’entre altres títols, de la Blancaneus i els set nans, de Joventut de la Faràndula. Tots els temes són cantats i ballats pels actors del muntatge, sota la direcció vocal de Monserrat Saurí i la direcció coreogràfica de la mà de Cristina Allande, de l’escola Ritme dansa.

Canvis a l’obra

Per aquesta reestrena s’han incorporat alguns canvis en el guió perquè la narrativa i la història tingui mes sentit, per aquest motiu s’ha introduït un nou tema musical a l’inici del segon acte que reforça l’argument. Pel que fa als personatges, el xef Skinner ha patit una transformació, tornant-se més infantil, molt més còmic i més divertit, i a la subxef Collette se li ha donat més dimensió al seu personatge.

L’escenografia, que Joventut de la Faràndula va incorporar per primera vegada un decorat giratori de 360 graus, s’hi han fet diverses millores en la cuina amb l’objectiu d’aconseguir que sigui molt mes versemblant a una cuina professional i el decorat del despatx també ha patit algunes transformacions. Per la part tècnica també s’han dut a terme algunes millores en la il·luminació i en els efectes sonors.

Reestrena de ‘Mentiders’

La comèdia d’Anthony Neilson, estrenada per Joventut de la Faràndula dins del cicle Nadal a la Nit, Mentiders, aterrarà a la sala petita del Teatre del Sol el proper 25 de març. El muntatge dirigit per Albert González es representarà els dies 25 i 26 de març i el 1, 2, 8, 9, 22 i 23 d’abril (dissabtes a les 21:30 hores i diumenges a les 18:30 hores).

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari