Més de 200 famílies a La Tarda dels Nens a l’Escola Pia

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Més de 200 famílies viuen la 1a edició de La Tarda dels Nens a l’Escola Pia, una iniciativa que acull 18 entitats solidàries de la ciutat

Divendres passat l’Escola Pia va celebrar la primera edició de La Tarda dels Nens, un espai de lleure solidari, un esdeveniment centrat en els nens i en la solidaritat.

Avan Amics Neurologia, FUPAR, Namlo Europa, Associació La Oka, Somriure Humil, Todos con Aleix y Max, contra la Histiocitosis, Amics Nepal, ONCOLLIGA, Fundació Lliga Catalana d’ajuda Oncològica, Pulseras Candela, Fundació Terrassenca Prodis, Petits Detalls, Mi Compañero de Viaje, Creu Roja Terrassa, Mua Solidaris amb la leucèmia infantil, Sanfilippo Barcelona, Càritas Diocesana de Terrassa, Som Riures i Banc de Sang de Terrassa van ser les entitats solidàries participants i juntament amb l’escola van organitzar un munt d’activitats lúdiques per a nens i nenes de totes les edats.

Més de 200 famílies van participar de la iniciativa que l’escola enceta aquest any amb la fita d’aconseguir que es converteixi en un referent de solidaritat a Terrassa. L’acte va culminar amb un concert, també gratuït, al teatre de l’escola amb el que petits i grans van gaudir de debò.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari