Matinada moguda per la Policia Municipal

Una detenció per odre de crida, cerca i detenció pendent i un conductor denunciat per delictes de trànsit en una matina moguda per la policia

Aquesta ha estat una matinada moguda per la Policia Municipal de Terrassa, que ha detingut un home per ordre de crida, cerca i detenció pendent, a més d’una denúncia a un conductor per delictes de trànsit.

Detingut per una ordre de crida, cerca i detenció pendent

En un control policial a l’avinguda del Vallès, agents de la Policia Municipal han aturar pels volts de tres quarts de dues d’aquesta matinada, un turisme amb cinc ocupants. En el procés d’identificació, s’han detectat una ordre de crida, recerca i detenció d’un dels ocupants del vehicle. Un altre, ha estat denunciat per tinença de substàncies estupefaents, quan se li han intervingut 0,40 gr. de, presumptament, marihuana.

Denunciat un conductor per delictes de trànsit

En un control realitzat a les 3 h de la passada matinada, agents de la Policia Municipal han aturat un vehicle, el conductor del qual presentava evidents símptomes d’haver consumit alcohol. Sotmès a les proves d’impregnació alcohòlica en un etilòmetre, va donar un resultat de 0,79 mgr/l. En les proves realitzades en l’etilòmetre de precisió a les dependències municipals, els resultats van ser de 0,69 mgr/l i 0,66 mgr/l, respectivament.

El conductor ha estat informat que se li instruirien diligències per un delicte contra la seguretat del trànsit, a més de dues denúncies més per conduir amb el permís caducat i la ITV sense vigència. Al mateix temps, a una de les ocupants del vehicle se li han intervingut 7,10 grams de haixix, raó per la que se li ha obert una acta més.

Author: Redacció de Terrassa

Redacció Terrassa Notícies
redaccio@terrassanoticies.com

Deixa un comentari