Marxa enrere tira un pal de la xarxa elèctrica

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Un vehicle marxa enrere tira a terra un pal de la xarxa elèctrica

El conductor, sota els efectes de l’alcohol, va marxar del lloc

La Policia Municipal de Terrassa va intervenir ahir en un accident de trànsit que va provocar la caiguda d’un pal de la xarxa elèctrica. Els fets van tenir lloc ahir a la tarda a Ca n’Anglada.

Cap a les 15.45 h la Policia Municipal va rebre diverses trucades informant de l’accident. Segons diversos testimonis, l’accident es va produir quan un turisme que feia marxa enrere va xocar contra un pal de la xarxa elèctrica al carrer de la Mare de Déu de les Neus, a l’alçada del carrer de Sant Damià. A continuació el vehicle va marxar del lloc.

Els agents van tallar la circulació del carrer i van donar avís a Bombers, que va enviar dues unitats, i a la companyia elèctrica, per tal que aquesta procedís a reparar urgentment el pal, que havia quedat caigut a terra juntament amb els cables. La companyia va enviar al lloc un equip de reparació.

Moments després de l’arribada de la patrulla es va presentar al lloc el propietari del vehicle accidentat, el qual presentava signes evidents de trobar-se sota els efectes de l’alcohol. El conductor va donar un resultat de 0.77 mg/l en les proves d’alcoholèmia, motiu pel qual la Policia Municipal instruirà diligències per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit.

Conductor atropellat pel seu propi vehicle

El servei 112 va informar la Policia Municipal, ahir a les 10.45 h, que un turisme desfrenat havia atropellat un vianant al carrer Torrent, prop de la cruïlla amb el carrer del Marqués de Comillas.

La patrulla desplaçada al lloc va constatar que la víctima era el mateix conductor del vehicle, qui va veure que el vehicle es movia i va intentar aturar-lo, però no ho va aconseguir i la seva cama va quedar atrapada entre el seu vehicle i el que hi havia estacionat a darrere. El ferit va ser trasllat per una ambulància a l’Hospital Universitari de MútuaTerrassa.

Accident amb ferit a la cruïlla del carrer de Pablo Iglesias amb Icària

Cap a les 13.50 h d’ahir la central de la Policia Municipal va rebre avís d’un accident de trànsit al carrer de Pablo Iglesias, a l’alçada del carrer d’Icària. L’accident es va produir quan el vehicle que circulava pel carrer de Pablo Iglesias va ignorar el senyal d’stop i va col·lidir amb el que circulava pel carrer d’Icària. Un dels conductors va resultar ferit i va ser trasllat per una ambulància a l’Hospital Universitari de MútuaT errassa.

Conductor sancionat per alcoholèmia positiva

Aquesta nit, cap a les 0.15 h, una patrulla de la Policia Municipal ha aturat un vehicle que circulava de manera erràtica per l’avinguda del Vallès, a l’alçada del carrer de Cadis, fent ziga-zagues d’una banda a l’altra de la calçada. El conductor ha donat un resultat de 0.45 mg/l a les proves d’alcoholèmia i els agents l’han sancionat per conduir un vehicle amb una taxa d’alcohol superior a la permesa.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari