Liderat consolidat i semifinals a casa

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Els Terrassa Reds tenen el liderat consolidat amb la victòria aquesta jornada davant Argentona Bocs i jugaran les semifinals a casa

Important victòria dels Terrassa Reds que aconsegueixen tenir el liderat consolidat. Diumenge passat es va jugar a Argentona la sisena jornada de la Lliga Catalana Sènior Masculina de Futbol Americà. En un dels clàssics mes esperats de l’any, Terrassa Reds i Argentona Bocs van oferir un gran espectacle a tots els assistents.

El partit no podia començar millor per els Reds. A la primera jugada el Quarterback terrassenc Cesc Garcia connectava un pase de 60 iardes amb el receptor Jordi Rigau que amb el punt extra posava el marcador 0-7 pels Reds. Durant la primera part la defensa vallesana es va mostrar molt contundent i l’atac ben conduit pels Quarterbacks Cesc Garcia i Oriol Aguilar guanyava iardes amb facilitat. Destacar el receptor nord-americà dels Reds, Brandon Childs, que era un malson constant per als Defense Backs dels Bocs. D’ell eren les dos següents anotacions deixant el marcador al final del primer quart 0-21 pels Reds.

Al segon quart els Argentonins van ajustar la defensa i van començar a moure el seu atac amb una mica mes de facilitat. Una nova anotació dels Reds, a carrer de l’Albert Martinez i un altre dels Bocs deixava el marcador 7 a 28 a la mitja part.

Apassionada segona part

El tercer quart van canviar les tornes. Bocs s’apoderava del partit i aconseguia dos anotacions deixant el marcador al principi de l’últim quart 21 a 28, encara a favor dels Reds. L’últim quart va ser un espectacle amb dos conjunts jugant al màxim nivell tant físic com mental. Els Reds arribaven a la iarda 1 dels Bocs però aquests aconseguien parar-los. Bocs començava el seu atac llavors en aquesta iarda 1 y la defensa dels Reds aconseguia forçar un fumble recuperat per ells mateixos significant un nou touchdown pels Reds que deixava el marcador 21 a 34, es fallava el punt extra.

El següent atac dels Bocs era aturat i en quart down allunyaven la pilota. Brandon Childs recollia aquesta pilota allunyada i en una fantàstica carrera de 50 iardes aconseguia l’anotació definitiva que deixava el marcador final en 21 a 41 pels Reds.

Liderat compartit amb el Falcons

Aquesta victòria junt a la de Falcons Senglars de Girona els deixa sols definitivament en la lluita pel primer lloc a la classificació, abans de semifinals. Aquest dos equips han assegurat que les semifinals es jugaran a casa seva el cap de setmana del 8/9 d’abril i s’enfrontaran el diumenge 26 de març a Salt per dilucidar qui queda primer de la Fase Regular.

El passat cap de setmana també van jugar partits les seccions Sub-13, Open i Cadet a Vilafranca, Terrassa i Argentona respectivament. Les categories Sub-13 i Open van aconseguir una victoria i una derrota i el cadet va sortir d’Argentona amb dos derrotes.

El pròxim cap de setmana les seccions Sub-11 i Sub-15 jugaran a Can Boada, el dissabte al matí i la categoria junior es desplaçarà a Barcelona per jugar contra Bufals.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari